Την Κυριακή στις 17:00 θα διεξαχθεί το μεγάλο παιχνίδι μεταξύ τη Μυκόνου και του Κανάρη Νενητών

Ο νικητής πάει στη Γ'

Οι φίλαθλοι όλων των νησιών, την Κυριακή θα έχουν στραμμένη την προσοχή τους στη Μύκονο, όπου στις 17:00 θα πραγματοποιηθεί ο μεγάλος αγώνας των μπαράζ ανόδου στη Γ' Εθνική, μεταξύ της τοπικής ομάδας και του Κανάρη Νενητών.

Για το παιχνίδι αυτό υπάρχει τεράστιο ενδιαφέρον, αφού αναμένεται να βρεθούν στη Μύκονο για να το παρακολουθήσουν από κοντά, υψηλόβαθμα στελέχη της Super League.

Το γήπεδο του Κόρφου αναμένεται να είναι γεμάτο από φίλους και των δύο ομάδων, αφού τόσο οι φίλαθλοι της Μυκόνου όσο και του Κανάρη, θέλουν να ενισχύσουν την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών, ώστε να επιτύχουν τον στόχο τους.

Να σημειώσουμε σ' αυτό το σημείο πως από την πλευρά της Μυκόνου υπάρχει ένας μικρός “φόβος” για την συμπεριφορά των διαιτητών, κι αυτό έχει να κάνει με το γεγονός ότι από τη Χίο κατάγεται ο πρόεδρος της ΕΠΟ κ. Σαρρής.

Οι φόβοι αυτοί ενισχύθηκαν ακόμη περισσότερο μετά το τέλος του αγώνας της ομάδας της Χίου με την Αναγέννηση Γέρας, όπου οι Μυτιληνιοί είχαν τρομερά παράπονα από τη διαιτησία. Το παιχνίδι αυτό έληξε 1-1, η Αναγέννηση ήταν μπροστά στο σκορ μέχρι το 85' όπου ισοφάρισε η ομάδα της Χίου. Για να παραμείνει το ισόπαλο αποτέλεσμα, χρειάστηκε ο τερματοφύλακας της Αναγέννησης να αποκρούσει “ανύπαρκτο” πέναλτι στο φινάλε της αναμέτρησης.

Έτσι, μετά την ισοπαλία στη Χίο, η Μύκονος πλησίασε βαθμολογικά τον Κανάρη και με νίκη με οποιοδήποτε σκορ, αυτομάτως παίρνει το εισιτήριο για την Γ' Εθνική. Βέβαια ο Κανάρης έχει ένα μικρό προβάδισμα, καθώς πάει για δύο αποτελέσματα σε σχέση με την ομάδα του Θεόφιλου Παχατουρίδη, που θέλει μόνο νίκη. Στους Χιώτες αρκεί και η ισοπαλία για να πάρουν την άνοδο.

Από την πλευρά τους οι Μυκονιάτες το γνωρίζουν πολύ καλά αυτό το γεγονός, δηλαδή, ότι θέλουν μόνο νίκη και γι' αυτό έχουν δουλέψει πάρα πολύ, όλο αυτό το διάστημα. Οι Κυκλαδίτες είναι έτοιμοι για το ματς της “χρονιάς”, αφού άλλωστε όλη τη σεζόν γι' αυτό το παιχνίδι προετοιμάζονταν.

Θα έχουν κόσμο και οι δύο

Την κρισιμότητα του αγώνα της γνωρίζουν όλοι και γι' αυτό άλλωστε θέλουν την Κυριακή να είναι στην εξέδρα του γηπέδου του Κόρφου. Για το συγκεκριμένο παιχνίδι υπάρχει τεράστια κινητικότητα κι από τις δύο πλευρές κι έτσι το γήπεδο αναμένεται να είναι γεμάτο.

Έτσι, έχει προγραμματιστεί την Κυριακή πλοίο από την Χίο να προσεγγίσει το λιμάνι της Μυκόνου, ώστε να αφήσει τους φίλους του Κανάρη. Πρωτόγνωρη είναι και η κινητικότητα που παρατηρείται στο νησί των “ανέμων”, αφού αναμένεται να σημειωθεί ρεκόρ προσέλευσης κόσμου στο γήπεδο.

Όσοι βρεθούν στο γήπεδο θα έχουν την τύχη να παρακολουθήσει μία μεγάλη αναμέτρηση, που το αποτέλεσμα θα είναι ανοικτό και οι παίκτες θα τα δώσουν όλα για τη νίκη. Όπως αναφέρουμε και παραπάνω στο γήπεδο του Κόρφου αναμένεται να βρεθούν και υψηλόβαθμα στελέχη της Super League, αλλά και οι τοπικοί φορείς τόσο του νησιού όσο και των Κυκλάδων.

Για το τέλος μία ευχή, ας κερδίσει ο καλύτερος και το ποδόσφαιρο. Δεν χρειάζεται μετά το τέλος του αγώνα να μιλούν για άλλους πρωταγωνιστές πλην των ποδοσφαιριστών.

Ετικέτες: