Δεν αλλάζουν την φόρμουλα οι διοικούντες της Άνω Μερά, όπου συνεχίζουν για 8η συνεχή χρονιά τη συνεργασία τους με τον έμπειρο τεχνικό

Συνεχίζει με Τζιόβα

Για όγδοη συνεχή χρονιά ο Νίκος Τζιόβας θα καθίσει στον πάγκο της Άνω Μερά. Οι δύο πλευρές μετά τις απαραίτητες συζητήσεις, έδωσαν τα χέρια και θα συνεχίσουν να συνεργάζονται για ακόμη μία χρονιά.

Στο πλευρό του έμπειρου τεχνικού θα είναι ο εδώ και χρόνια συνεργάτης τους γυμναστής Βαγγέλης Τσιφούτης.

Η Άνω Μερά έχει γνωρίσει μεγάλες επιτυχίες με το δίδυμο, Τζιόβα – Τσιφούτη, αφού επί των ημερών τους, η ομάδα της Μυκόνου κατέκτησε το πρωτάθλημα Κυκλάδων και συμμετείχε στη Δ' Εθνική κατηγορία. Μάλιστα, την εποχή που η ομάδα της Άνω Μερά κατέκτησε το πρωτάθλημα ήταν το αουτσάιντερ, αφού κανείς δεν την υπολόγιζε, όταν την πρώτη αγωνιστική είχε ηττηθεί με 5-1 από τον Πανθηραϊκό.

Ο πρόεδρος της Άνω Μεράς Νίκος Σαντοριναίος ανέθεσε στον 39χρονο προπονητή τις τύχες της ομάδας για 8η συνεχή χρονιά και στον Βαγγέλη Τσιφούτη την εκγύμναση των ποδοσφαιριστών. Ο κ. Τσιφούτης για όσους δεν τον γνωρίζουν είναι έμπειρος προπονητής, ο οποίος έχει περάσει και από την Εθνική Ελλάδος, αφού ήταν προπονητής στίβου.

Τώρα, το βάρος πέφτει στο υπάρχον έμψυχο υλικό, όπου θα γίνουν προσπάθειες να μείνει στην ομάδα ο βασικός περσινός κορμός.

Τις επόμενες ημέρες η διοίκηση θα ολοκληρώσεις τις συζητήσεις με τους ποδοσφαιριστές και ότι κενά παρουσιαστούν θα προσπαθήσει να τις καλύψει.

Οι διοικούντες και η τεχνική ηγεσία θέλει να δημιουργήσει μία ανταγωνιστική ομάδα, καθώς έχουν στόχο την όσο το δυνατόν καλύτερη παρουσίαση στο πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας Κυκλάδων.

Τέλος, στην ανδρική ομάδα θα προωθηθούν αρκετοί νέοι σε ηλικία ποδοσφαιριστές, αφού στόχος όλων είναι η ανάδειξη νέων ταλέντων.

Ετικέτες: