Η ομάδα του Θεόφιλου Παχατουρίδη επικράτησε στο χθεσινό φιλικό του Πανναξιακού με 2-1

Φιλική νίκη της Μυκόνου

Πανναξιακός και Μύκονος δοκίμασαν τις δυνάμεις τους στο χθεσινό φιλικό παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικού Γήπεδο Νάξου. Οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν τελικά με 2-1 της ομάδας του Γιώργου Βλαστού. Βέβαια η Μύκονος έχει ξεκινήσει πιο νωρίς απ' ότι ο Πανναξιακός κι όπως ήταν φυσικό η ομάδα του Θεόφιλου Παχατουρίδη ήταν πιο έτοιμη. Από την άλλη όμως και οι δύο ομάδες έδειξαν ότι θέλουν πολύ δουλειά ακόμη. Οι δύο τεχνικοί γνωρίζουν ότι έχουν αρκετό χρόνο να δουλέψουν και γι' αυτό το παιχνίδι το χθεσινό το θεώρησαν μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να ξεμουδιάσουν οι παίκτες τους, από τις σκληρές έως τώρα προπονήσεις. Για τους νικητές σκόραρε δύο φορές ο Καρακάσογλου (7' & 52'), ενώ για τους Ναξιώτες το δρόμο προς τα δίχτυα βρήκε ο Αριανούτσος (61'). Οι δυο προπονητές χρησιμοποίησαν όλους του ποδοσφαιριστές που είχαν στη διάθεση τους:

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ (Γιώργος Βλαστός): Τσαϊλάκης, Ανδρεόπουλος, Καλογέρης, Σάββας, Μποδώνιας, Αριανούτσος, Μπονιάκος, Καρούσης, Παπασταθόπουλος, Βάσος, Ντούκα. Στην επανάληψη έπαιξαν ακόμη οι Καρελέμογλου, Χαμηλοθώρης, Πολυκρέτης, Μπανακάκης, Παπαδάκης, Κατσάνης, Ευριπιώτης, Σάντα, Γιουργούσης (Υπο Δοκιμήν), Θεοδοσιάδης.

ΜΥΚΟΝΟΣ (Θεόφιλος Παχατουρίδης): Παλιούρας, Μητράκας, Καλαϊτζίδης, Καρπαθάκης, Μπαλλής, Καμπάνης, Ξένος, Βαλαμούτης, Καρράς, Φιορεντίνος, Καρακάσογλου. Στο β' μέρος έπαιξαν Δάμαι, Τσέκος, Νάζος, Καρατζάς, Λυμπερόπουλος, Πανέτας, Άντερσον.

 

“Μυκονιάτης” ο Χρήστος Λυμπερόπουλος

Ο Χρήστος Λυμπερόπουλος μετά τις απαραίτητες συζητήσεις με τη διοίκηση της Μυκόνου, συμφώνησε σε όλα με τους Κυκλαδίτες και τη νέα αγωνιστική περίοδο θα φορά τα “κυανόλευκα”.

Πρόκειται για έμπειρο κυνηγό ο οποίος κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Δ' Εθνική με τα χρώματα του Αθηναϊκού. Παράλληλα, έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Γέρακα (σωματείο που συμμετέχει στην Α' ΕΠΣΑΝΑ) ενώ την περσινή σεζόν συνέβαλε τα μέγιστα ώστε ο Πέλοπας Κιάτου να πετύχει το στόχο της ανόδου στην Γ' Εθνική.

Τέλος, την Κυριακή οι Μυκονιάτες θα ταξιδέψουν στην πρωτεύουσα καθώς έχει προγραμματιστεί φιλική αναμέτρηση στην Ραφήνα με την τοπική Θύελλα. Απών από τον αγώνα θα είναι ο τραυματίας Βλαχόπουλος.

Τα μάτια στραμμένα στον Γιουργούση

Το τελευταίο χρονικό διάστημα βρίσκεται στη Νάξο, ο 27χρονος τερματοφύλακας Δημήτρης Γιουργιούσης. Ο έμπειρος Έλληνας πορτιέρο έχει περάσει από αρκετές ομάδες μέχρι τώρα, καθώς έχει φορέσει τη φανέλα του Πόρου, της Skoda Ξάνθης, της Προοδευτικής, του Ευβοϊκού Αγίου Νικολάου, της Αναγέννησης Καρδίτσας και της Καβάλας. Ο Γιώργος Βλαστός τις επόμενες ημέρες θα αποφασίσει αν θα κρατήσει τον Γιουργούση στην ομάδα του.