Ο Πανθηραϊκός επικράτησε 2-0 του Καρτεράδου και πέρασε στην επόμενη φάση του κυπέλλου Κυκλάδων

Ήταν ανώτερος και δίκαια προκρίθηκε

Ο Πανθηραϊκός νίκησε με 2-0 του Καρτεράδου και πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση του κυπέλλου Κυκλάδων. Οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο Καμάρι για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση έμειναν ευχαριστημένοι με την απόδοση και των δύο ομάδων, καθώς κατά τη μεγαλύτερή του διάρκεια το ματς ήταν ντέρμπι. Οι τυπικά γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι, αφού ήθελαν να πετύχουν κάποιο γρήγορο γκολ, που θα τους έβγαζε από το άγχος, αλλά και θα επιβεβαίωναν με τον καλύτερο τρόπο τον τίτλο του φαβορί που είχαν πριν την έναρξη του ματς. Οι παίκτες του Πανθηραϊκού αν και προσπάθησαν να πιέσουν τους αντιπάλους τους, δεν κατάφεραν να νικήσουν την καλά οργανωμένη άμυνα του Καρτεράδου. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα ο ρυθμός του αγώνα να πέσει κάπως και οι φιλοξενούμενοι να αναλάβουν την πρωτοβουλία των κινήσεων. Ο Λύκος με απευθείας εκτέλεση φάουλ προσπάθησε να παραβιάσει την εστία του Πανθηραϊκού, όμως η μπάλα πέρασε άουτ.

Οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου με το σκορ να είναι 0-0 και να παραμένουν ανοικτοί λογαριασμοί για το δεύτερο μέρος.

Στην επανάληψη ο Πανθηραϊκός μπήκε ξανά δυνατά στο ματς κι αυτή τη φορά κατάφερε να ανοίξει το σκορ και να φέρει το ματς στα μέτρα του. Ο Κωλέτσης έπειτα από ατομική ενέργεια – πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του – νίκησε τον Δοϊτσίδη, κάνοντας το 1-0 για τον Πανθηραϊκό. Από εκεί και πέρα τα πράγματα άλλαξαν οι γηπεδούχοι ανέλαβαν τον έλεγχο του ματς κι έφταναν με μεγαλύτερε αξιώσεις μπροστά στην αντίπαλη εστία. Από την αντίπερα όχθη οι παίκτες του Καρτεράδου μετά το γκολ που δέχθηκαν και την πίεση που τους ασκήθηκε, αρκέστηκαν σε παθητικό ρόλο και ουσιαστικά περίμεναν τη λήξη του αγώνα. Ο Κουλόλι με κοντινό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2-0, λίγο πριν το φινάλε της αναμέτρησης, Βέβαια το σκορ θα μπορούσε να ήταν διαφορετικό αν οι ευκαιρίες του Πανθηραϊκού κατέληγαν εντός εστίας του Καρτεράδου. Η μεγαλύτερη εξ αυτού ήταν το δοκάρι του Παναγιωτίδη.

Πανθηραϊκός Α.Ο (Κωνσταντόπουλος Α.) : Λυγνός Λ. (Τ)(C), Στεφανάκης (69' Δακουτρός), Κλουβάτος Κ., Βαζαίος Α., Κουλόλι, Κωνσταντίνου, Κωλέτσης, Μηνδρινός (90' Καραβίας), Δαμίγος Π., Κελίδης (57' Νομικός Γ.), Παναγιωτίδης

Αναπληρωματικοί: Νομικός Ε., Δακουτρός Μ., Καραβίας, Ξαγοράρης(Τ), Νομικός Γ., Νομικός Ι., Παγώνης

Α.Ο Καρτεράδου (Τζούρος Ε.) : Δοϊτσίδης Μ. (Τ)(C), Βαρνάζης, Λύκος, Κλουβάτος Κ., Δακουτρός Α. (77' Πρέκας), Selishtaj, Hoxhaj, Νομικός Α., Βαζαίος Ν., Πολυζόπουλος (60 Lekaj), Κουντούρης .

Αναπληρωματικοί: Πρέκας Ε., Βλαβιανός, Δαμίγος Δ., Σορώτος, Lekaj, Κυβρικοσαίος, Πρέκας Ν.