Σεφτέ στις νίκες απέναντι στα Ζωνιανά έκανε ο Πανναξιακός

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στη Γ' Εθνική ο Πανναξιακός, όπου πέρασε νικηφόρα από την Κρήτη επικρατώντας με 1-2 του Ερμή Ζωνιανών.

Οι παίκτες του Γιώργου Βλαστού ήταν καλύτεροι καθ' όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και έφτασαν δίκαια στη νίκη, αλλά και άνοιξαν την αυλαία της Γ' Εθνικής με ένα πολύτιμο τρίποντο.

Οι Ναξιώτες “φωνάζουν” για τη διαιτησία του Ούτα που όπως υποστηρίζουν δεν τους έδωσε δύο πέναλτι, αλλά φόρτωσε και τον Πανναξιακό με έξι συνολικά κίτρινες κάρτες. Ενώ, στο 75' άφησε την ομάδα του Γιώργου Βλαστού με 10 παίκτες αφού απέβαλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Βούλγαρη.

Οι Κυκλαδίτες πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο να κατάφεραν να μετουσιώσουν την υπεροχή σε γκολ με τον Βάσο. Ο παίκτης του Πανναξιακού έφυγε στην αντεπίθεση και με ωραίο πλασέ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του.

Στο 75' ο Πανναξιακός έμεινε με 10 παίκτες αφού ο Ούτας έδειξε δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Βούλγαρη. Η αποβολή δεν επηρέασε της ομάδα της Νάξου, όπου πέντε λεπτά αργότερα ο Καρούσης με σουτ έκανε το 2-0, φέρνοντας τον Πανναξιακό πολύ κοντά στη νίκη.

Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν το σκορ με το μακρινό σουτ του Μπέρκη στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης.

 

ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ (Μανώλης Σουτζής): Νικηφόρος, Ρουμπάκης, Ρουσσάκης (58′ Γκούγκας), Κανδυλάκης, Σ. Κάββαλος, Πρινιανάκης (46′ Μπέρκης), Αριστεινίδης, Ρηγάκης (76′ Μπριλάκης), Πλουσής, Κοζανίδης, Κλίνης.

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ (Γιώργος Βλαστός): Γιουργούσης, Σάββας, Τσαρτσαράς, Ανδρεόπουλος, Καλογέρης, Αριανούτσος, Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος (72΄Καρούσης), Βάσος, Βούγλαρης, Ντούκα (85΄Παπαδάκης).