Με τον βαθμό της ισοπαλίας επέστρεψε στη βάση της η Μύκονος, μετά το 1-1 με την Πεύκη

Πήρε πολύτιμο εκτός έδρας πόντο

Με τον υπερπολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας επέστρεψε στη βάση της η Μύκονος, αφού την Κυριακή αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 στο εκτός έδρας παιχνίδι που έδωσε με την Πεύκη. Αν και το παιχνίδι της ομάδας των Κυκλάδων ήταν το παρθενικό στη Γ' Εθνική (αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της), δεν είχε άγχος σε κανένα σημείο του αγώνα. Η Μύκονος θα μπορούσε να είχε φύγει και με τη νίκη από την Αθήνα, όμως δέχθηκε το γκολ της ισοφάρισης στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και πίεσαν την Μύκονο κάτω από τη μεσαία γραμμή, κι αυτό είχε σαν αποτέλεσμα η ομάδα του Θεόφιλου Παχατουρίδη, να μην μπορεί να βγει εύκολα μπροστά. Η Πεύκη θα μπορούσε να είχε ανοίξει το σκορ στο 15', όμως η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι του Παλιούρα, στην κεφαλιά του Κωνσταντίνου. Οι ποδοσφαιριστές του Γιάννη Γκούμα συνέχισαν να πιέζουν ασφυκτικά του Κυκλαδίτες και στο 31' έχασαν ακόμη μία ευκαιρία με τον Ιορδανίδη.

Στην επανάληψη, οι Μυκονιάτες αιφνιδίασαν τους γηπεδούχους και στο 47' κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ. Ο Πανέτας βρέθηκε σε θέση βολής και κατάφερε να ανοίξει το σκορ για την Μύκονο. Από εκεί και πέρα οι παίκτες του Γιάννη Γκούμα ανέλαβαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, ώστε να ισοφαρίσουν. Οι γηπεδούχοι έχασαν την μεγαλύτερη ευκαιρία να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα από τα έντεκα βήματα στο 75' με τον Ιορδανίδη. Ο Παλιούρας απέκρουσε το πέναλντι που εκτέλεσε ο παίκτης της Πεύκης. Έτσι, φτάσαμε στο 95' με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν μετά την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τοπούζου.

Ο πρώην τεχνικός της Πεύκης Γιάννης Γκούμας μετά το τέλος της αναμέτρησης είπε:: “Θεωρώ άδικο το αποτέλεσμα. Είχαμε την απόλυτη κυριαρχία στον αγώνα. Μπορούσαμε να νικήσουμε με 3-0 και 4-0. Ωστόσο, επιβεβαιώθηκε ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου και από το πουθενά δεχτήκαμε ένα γκολ, με αποτέλεσμα να κυνηγάμε το σκορ. Παρόλα αυτά έμεινα ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας, όχι όμως και από το αποτέλεσμα. Πλέων κοιτάμε το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ατσαλένιο. Είναι ένα δύσκολο ματς αλλά πάμε για τη νίκη όπως πάντα”.

Ο Κυκλαδίτης πρπονητής Θεόφιλος Παχατουρίδης τόνισε: “Έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς, μένουμε με την πίκρα του αποτελέσματος, καθώς θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει τη νίκη. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθειά τους. Τώρα, όσον αφορά την διαιτησία αυτή ήταν πολύ καλή. Μπράβο στον διαιτητή αλλά ήταν πολλά τα 11 λεπτά καθυστερήσεις που έδωσε στο τέλος. Ωστόσο, συνεχίζουμε δυνατά καθώς υπάρχει πίστη στην ομάδα μας”.

Παλιούρας: “Το αποτέλεσμα ήταν καλό, αλλά θα μπορούσε να ήταν και καλύτερο, αφού ήμασταν πολύ κοντά στη νίκη. Ωστόσο, είμαστε δυσαρεστημένοι με τα 11 λεπτά που έδειξε στο τέλος ο διαιτητής”.

Πανέτας: “Ήταν ένα δύσκολο ματς απέναντι σε μια καλή ομάδα και θα χαρακτήριζα θετικό το τελικό αποτέλεσμα. Πλέον, κοιτάμε το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανελευσινιακό, προκειμένου να πάρουμε κάτι θετικό και από εκεί”.

Πεύκη (Γιάννης Γκούμας): Δράμπαλης, Κολιός, Γιανουλάκης (65' ), Καρακώστας, Τερζής, Κωνσταντίνου, Κακλαμάνος, Μάτσος, Ιορδανίδης, Τοπούζης, Σεμπέκος (70' Λιοσάτος) (78'Μαρκομιχάλης).

Μύκονος (Θεόφιλος Παχατουρίδης): Παλιούρας, Ζουγανέλης (60' Λυμπερόπουλος), Καρπαθάκης, Μήτρακας (70' Μυρτίνας), Καλαϊτζίδης, Αργυρόπουλος (40' Μπαλής), Καππάνης, Ξένος, Πανέτας, Καρακάσογλου, Καρράς.

Τέλος ο Γιάννης Γκούμας από τον πάγκο της Πεύκης

Το ισόπαλο αποτέλεσμα με την Μύκονο, δεν άρεσε στους διοικούντες της Πεύκης κι έτσι μετά από λίγες ώρες ο τεχνικός της ομάδας αποτέλεσε παρελθόν. Ο πρώην αρχηγός του Παναθηναϊκού έκαστε στον πάγκο της Πεύκης μόνο για ένα παιχνίδι, αφού δεν του δόθηκε πίστωση χρόνου. Έτσι, οι διοικούντες της ΠΑΕ αποφάσισαν να λύσουν την συνεργασία με τον Γιάννη Γκούμα και τώρα να αναζητούν την διάδοχη κατάσταση.