Ο Αίαντας Σύρου “άφησε” δύο βαθμούς στο νησί της Παναγίας, αφού δεν κατάφερε να νικήσει την τοπική ομάδα

“Σκόνταψε” στην... Τήνο

Με τον βαθμό της ισοπαλίας από την Τήνο επέστρεψε στη βάση του ο Αίαντας Σύρου, αφού ήρθε 2-2 με την τοπική ομάδα, χθες το μεσημέρι.

Οι Συριανοί αν και κατά την γενική εικόνα του αγώνα ήταν καλύτεροι δεν μπόρεσαν να φύγουν με τη νίκη και να πατήσουν στην κορυφή του ομίλου. Η ομάδα του Γιώργου Ρούσσου έχασε πολλές ευκαιρίες για γκολ, καθώς οι παίκτες του στην τελική προσπάθεια δεν είχαν την κατάλληλη ψυχραιμία.

Από την άλλη η ομάδα της Τήνου θα μπορούσε να πάρει ακόμη και τη νίκη, αφού με 10 παίκτες πέρασε στο 62' μπροστά στο σκορ, μετά το τραγικό λάθος των Παπαδάκη και Συριανό. Αλλά και στο φινάλε της αναμέτρησης κι ενώ το σκορ ήταν 2-2, ο Βιδάλης έχασε μεγάλη ευκαιρία να σημειώσει τη γκολ της νίκης για την Τήνο.

Αρχικά ο Μπαλόπιταν με κεφαλιά “ψαράκι” έβαλε την ομάδα της Σύρου μπροστά στο σκορ (0-1).

Ο Α. Βιδάλης με πλασέ έπειτα την αμυντική αδράνεια του Αίαντα έφερε το παιχνίδια στα ίσα στο 40΄.

Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου με το σκορ στο 1-1. Στο δεύτερο μέρος η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε, καθώς οι φιλοξενούμενοι είχαν την υπεροχή και τις ευκαιρίες.

Στο 62' οι Τηνιακοί μετά το τραγικό λάθος των Συριανών πήραν κεφάλι στο σκορ, Ο Παπαδάκης γύρισε τη μπάλα στον Κώστα Συριανό, όμως ο τερματοφύλακας του Αίαντα δεν έκανε κοντρόλ κι αυτή κατέληξε στα δίχτυα του.

Οι παίκτες του Γιώργου Ρούσσου ισοφάρισαν σε 2-2 με κεφαλιά.

Τέλος, η ομάδα της Τήνου είχε μείνει από το 61' με 10 παίκτες έπειτα την αποβολή με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Βίδου.

Επίσης κόκκινη δέχθηκε με τη λήξη του αγώνα και ο Αλεξίου.