“Πεντάστερο”... Φιλώτι

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κυκλάδων σημείωσε το Φιλώτι, καθώς επικράτησε με 5-0 του ΠΑΣ Νάξου, το τοπικό ντέρμπι του νησιού.

Οι φιλοξενούμενοι με τον Στέφανο Μεϊμάρογλου στον πάγκο τους έδειξαν ότι βρίσκονται σε καλή κατάσταση και πως από εδώ και πέρα θα έχουν μία άλλη πορεία στο πρωτάθλημα.

Το Φιλώτι ήταν καλύτερο καθ' όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και πήρε μία άνετη και δίκαιη νίκη, αφού ουσιαστικά είχε “καθαρίσει” από το πρώτο κιόλας ημίχρονο, όταν στο τέλος αυτού το σκορ ήταν 4-0.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο τρίτο λεπτό του αγώνα με το αυτογκόλ του Στρατούρη. Ο Κλουβάτος με σέντρα προσπάθησε να βρει κάποιον συμπαίκτη του μέσα στην περιοχή, όπου ο Κλουβάτος στην προσπάθειά του να διώξει έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Στο 11' οι φιλοξενούμενοι κάνουν το 2-0 με τον Μανιό. Ο παίκτης του Φιλωτίου κέρδισε τις προσωπικές μονομαχίες με τους Φλεριανό και Χύκα και έστειλε τη μπάλα για δεύτερη φορά στο τέρμα του ΠΑΣ Νάξου.

Πριν καλά – καλά συμπληρωθεί το πρώτο τέταρτο του αγώνα (14') η ομάδα του κ. Μεϊμάρογλου έκανε το 3-0 με τον Λυμπερτά με απευθείας εκτέλεση κόρνερ.

Στο 28' ο Μανωλάς με πλασέ έπειτα την ασίστ του Ν. Μουστάκη έκανε το 4-0.

Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου με το σκορ να είναι 4-0.

Στην επανάληψη το μόνο που άλλαξε ήταν το τελικό σκορ, αφού το Φιλώτι σημείωσε και πέμπτο τέρμα.

Στο 46' ο Κατσουρός έπειτα την εκτέλεση κόρνερ του Λυμπερτά διαμόρφωσε το τελικό 5-0.

ΠΑΣ Νάξου (Μαράκης): Χύκα, Φλεριανός, Μαράκης Γ., Πρωτονοτάριος, Κλουβάτος (34’ Μοσχονάς), Πιτταράς Α., Ζάκο, Σωρόκος (74’ Μανιός), Παπαδόπουλος, Μαράκης Π. (68’ Ματάκιας), Πιτταράς Κ.

ΑΜΣ Φιλωτίου (Μεϊμάρογλου): Βασιλάκης, Μουστάκης Ν., Στρατούρης (75’ Λιόφαγος), Ψαρράς, Κατσουρός, Μανιός, Πράσινος, Κρητικός, Μανωλάς (54’ Προμπονάς), Μαρούλης (67’ Μουστάκης), Λυμπερτάς.

Ετικέτες: