Ο Γιάννης Τσάλμας μίλησε στην “Κοινή Γνώμη” για τη μεταγραφή του στον Πάγο και τους στόχους που έχει θέσει τόσο ο ίδιος όσο και η Συριανή ομάδα

“Ο Πάγος έχει πολλές δυνατότητες να πετύχει κάτι καλό”

  • Πέμπτη, 9 Ιανουαρίου, 2014 - 06:10
  • /   Eνημέρωση: 9 Ιαν. 2014 - 7:42
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Πάγου μίλησε στην “Κοινή Γνώμη” για την απόφασή του να φορέσει τα χρώματα της Συριανής ομάδας, αν και είχε προτάσεις κι από άλλους συλλόγους.

“Αποφάσισα να έρθω στη Σύρο για τον Πάγο, έπειτα τις συζητήσεις που είχα με τον αντιπρόεδρο της ομάδας κ. Χρήστο Ρούσσο. Εδώ κι αρκετό καιρό μιλούσαμε οι δυο μας, από όταν αποχώρησα από τον Α.Ο. Μυκόνου. Τελικά οι συζητήσεις είχαν αίσιο τέλος, αφού ήρθα στη Σύρο για λογαριασμό του Πάγου. Είμαι ευχαριστημένος από την εξέλιξη που πήραν τα πράγματα, θέλω να προσφέρω όσα μπορώ ώστε ο Πάγος να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει. Πρώτα όλα τα παιδιά θα πρέπει να έχουν την υγεία τους και από εκεί και πέρα να προσπαθήσουμε όλοι μαζί για το καλό του Πάγου. Θέλω να πω ότι είμαι ευχαριστημένος, έκανα την επιλογή μου και μέχρι το τέλος της σεζόν θα προχωρήσουμε μαζί με τον Πάγο”, αυτά είπε αρχικά ο Γιάννης Τσάλμας.

Στην ερώτηση για αν ο Πάγος μπορεί να πετύχει κάτι που στην αρχή της σεζόν δεν υπολόγιζε, ο πρώην παίκτης της Μυκόνου είπε: “Αν δεν πίστευα ότι μπορεί, τότε δεν θα ερχόμουν. Πιστεύω ότι ο Πάγος έχει πολλές δυνατότητες να πετύχει κάτι καλό. Όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε να εκπληρώσουμε τους στόχους της ομάδας, τώρα αν θα τα καταφέρουμε αυτό θα το δείξει η πορεία”.

 

Για τους φιλάθλους

Ο αντιπρόεδρος της ομάδας του Πάγου, Χρήστος Ρούσσος ήταν ο άνθρωπος που συνέβαλε τα μέγιστα ώστε να πραγματοποιηθεί μία από τις μεγαλύτερες μεταγραφές του Πάγου τα τελευταία χρόνια. Βέβαια μην ξεχνάμε ότι στην Συριανή ομάδα αγωνίζεται από την αρχή της χρονιάς και ο Άκης Μπελεγρίνης, ο οποίος είχε στο παρελθόν πλούσια καριέρα, αφού είχε περάσει από τα σαλόνια της Α' Εθνικής κατηγορίας. Ο κ. Ρούσσος για την μεγάλη αυτή μεταγραφή είπε: “δύο περίπου μήνες μιλούσαμε με τον Γιάννη για το ενδεχόμενο να έρθει στη Σύρο και στον Πάγο. Μετά το διαζύγιό του από τη Μύκονο του έκανα κρούση για να δω αν υπήρχε η προοπτική να συνεργαστούμε οι δυο μας. Τελικά, τέλος καλό όλα καλά. Ο Γιάννης είναι ένας παίκτης που πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει να πετύχουμε τους στόχους μας. Προσπάθησα πάρα πολύ για να τον πίσω να έρθει, ήθελα να κλείσω αυτή την μεταγραφή για να ευχαριστήσω τον κόσμο που έρχεται στο γήπεδο για να μας δει από κοντά. Εύχομαι όλα να πάνε καλά και να κάνουμε μία καλή πορεία στο πρωτάθλημα. Όσοι είναι στην ομάδα προσπαθούν για το καλύτερο και σε κάθε παιχνίδι βγάζουν τον καλύτερό τους εαυτό. Πιστεύω ότι μπορούμε και θα παλέψουμε για να τα καταφέρουμε”.

Ετικέτες: