Σήμερα το απόγευμα στις 17:30 Α.Ο. Πάρου και Α.Ο. Σύρου δίνουν τη δική τους μάχη...

Για μία θέση στα... μπαράζ

Με την καλύτερη ψυχολογία πάει στο σημαντικότερο παιχνίδι του για φέτος ο Α.Ο. Σύρου, καθώς σήμερα το απόγευμα στις 17:30 θα δώσει αγώνα μπαράζ με τον Α.Ο. Πάρου στο ΔΑΚ Νάξου. Οι Συριανοί μία εβδομάδα μετά την κατάληψη του κυπέλλου Κυκλάδων, θέλουν τη νίκη-πρόκριση ώστε να διεκδικήσουν στη συνέχεια το πρωτάθλημα Κυκλάδων. Ο αρχικός στόχος της ομάδας του Γιάννη Ζαχαρίου ήταν, είναι και θα είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά και η διεκδίκηση της ανόδου στη Γ' Εθνική.

Την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο η διοίκηση της ομάδας της Σύρου έκανε αρκετές μεταγραφές, ώστε να κόψει πρώτη το νήμα. Η χρονιά δεν της πήγε όπως θα ήθελαν πολλοί, αφού μία ήττα από τον Αίαντα Σύρου στο φινάλε την αναμέτρησης και μία ισοπαλία με την ομάδα του Πάγου, στέρησε από τον Α.Ο. Σύρου την απευθείας πρόκριση. Έτσι, το ιστορικό σωματείο του νησιού είναι αναγκασμένο να δώσει αγώνα μπαράζ με τον Α.Ο. Πάρου για το ένα και μοναδικό εισιτήριο που έχει απομείνει για την πεντάδα των ομάδων που θα διεκδικήσουν τον τίτλο του πρωταθλητή. Ήδη οι τέσσερις ομάδες έχουν τσεκάρει τα εισιτήρια τους (Αίαντας Σύρου, Παμμηλιακός, Πανθηραϊκός και Θύελλα Καμαρίου) και περιμένουν να δουν ποιο θα είναι το πέμπτο σωματείο. Οι Συριανοί πανηγύρισαν μόνο μία ημέρα την κατάκτηση του κυπέλλου, αφού χωρίς να χάσουν πολύτιμο χρόνο, ξεκίνησαν την προετοιμασίας του για το πολύ μεγάλο σημερινό παιχνίδι. Ο τεχνικός της ομάδας της Σύρου είδε καθ' όλη τη διάρκεια της εβδομάδας ότι οι παίκτες του έχουν πολύ όρεξη για δουλειά, αλλά και ότι είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση από ότι ήταν πριν από περίπου έναν μήνα. Πλέον, ο Α.Ο. Σύρου έχει δείξει δείγματα γραφής και ότι μπορεί να αποδώσει πολύ καλύτερα. Στα παιχνίδια με την Άνω Μερά εκτός έδρας, τη Στενή εντός, αλλά και στον αγώνα κυπέλλου, δεν επικράτησε απλά, έπαιξε και πάρα πολύ καλό ποδόσφαιρο. Όλοι όσοι παρακολούθησαν τα παιχνίδια αυτά έμειναν ικανοποιημένοι με την εικόνα της ομάδας του Γιάννη Ζαχαρίου.

Τώρα όσον αφορά το σημερινό παιχνίδι αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν και οι δύο ομάδες αναμένετε να παρατάξουν ότι καλύτερο έμψυχο δυναμικό διαθέτουν.

Τέλος, εκτός από τον αγώνα μπαράζ θα πραγματοποιηθούν κι άλλες αναμετρήσεις, αφού οι δύο όμιλοι (2ος και 3ος) ακόμη δεν έχουν ολοκληρωθεί. Οι αναμετρήσεις αυτές δεν επηρεάζουν την κορυφή, αφού οι ομάδες που βρίσκονται στις δύο πρώτες θέσεις έχουν μεγάλη διαφορά από τις υπόλοιπες. Επομένως τα μπαράζ του πρωταθλήματος δεν θα καθυστερήσουν αφού αναμένεται να ξεκινήσουν πολύ σύντομα.

Ακόμη, εκτός των αγώνων του ανδρικού πρωταθλήματος θα διεξαχθούν και αναμετρήσεις για τον δεύτερο όμιλο του παιδικού. Οι δύο αναμετρήσεις που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα αγώνα θα πραγματοποιηθούν σε Νάξο και Πάρο.

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ - 2ος ΟΜΙΛΟΣ
(9η αγωνιστική)
  Αγώνας Γήπεδο Ημέρα Ημ/νία Ώρα Διαιτητές  
1. Α.Μ.Ε.Σ. ΝΗΡΕΑΣ - Α.Ο. ΣΕΡΙΦΟΥ ΠΑΡΟΙΚΙΑΣ Δευτέρα 24/02/14 16:00 ΚΟΥΖΟΥΜΗΣ Ι., ΡΟΥΣΣΟΣ Ε., ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ Μ.  
Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ - 3ος ΟΜΙΛΟΣ
(18η αγωνιστική)
  Αγώνας Γήπεδο Ημέρα Ημ/νία Ώρα Διαιτητές  
2. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΝΑΞΟΥ - Π.Α.Σ. ΝΑΞΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΡΣΕΝΙΟΥ Σάββατο 22/02/14 10:15 ΣΟΥΛΤΑΝΗΣ Α., ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ Ν., ΜΕΝΔΡΙΝΟΣ Λ.  
3. ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ - Α.Ο. ΚΑΡΤΕΡΑΔΟΣ ΚΑΜΑΡΙΟΥ Σάββατο 22/02/14 16:15 ΚΟΥΖΟΥΜΗΣ Ι., ΒΑΙΛΑΣ Γ., ΖΩΡΖΟΣ Ε.  
4. Α.Ο. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΑΓΑΙΑΣ - ΛΑΒΑ ΕΜΠΟΡΕΙΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΡΣΕΝΙΟΥ Κυριακή 23/02/14 10:15 VAN AAKEN Φ., ΒΑΙΛΑΣ Γ., ΝΕΟΚΟΣΜΙΔΗΣ Γ.  
ΑΓΩΝΑΣ ΜΠΑΡΑΖ
(1η φάση)
  Αγώνας Γήπεδο Ημέρα Ημ/νία Ώρα Διαιτητές  
5. Α.Ο. ΠΑΡΟΥ - Α.Ο. ΣΥΡΟΥ ΔΑΚ ΝΑΞΟΥ Παρασκευή 21/02/14 17:30 ΜΕΝΔΡΙΝΟΣ Λ., ΣΟΥΛΤΑΝΗΣ Α., ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ Ν.  
ΠΑΙΔΩΝ - 2ος ΟΜΙΛΟΣ
(9η αγωνιστική)
  Αγώνας Γήπεδο Ημέρα Ημ/νία Ώρα Διαιτητές  
6. Α.Μ.Σ. ΦΙΛΩΤΙΟΥ - Α.Μ.Ε.Σ. ΝΗΡΕΑΣ ΑΓΙΟΥ ΑΡΣΕΝΙΟΥ Κυριακή 23/02/14 14:30 VAN AAKEN Φ., ΝΕΟΚΟΣΜΙΔΗΣ Γ.  
7. Α.Ο. ΠΑΡΟΥ - Α.Μ.Ε.Σ. ΜΑΡΠΗΣΣΑΪΚΟΣ ΠΑΡΟΙΚΙΑΣ Τετάρτη 26/02/14 18:00 ΚΟΥΖΟΥΜΗΣ Ι., ΜΑΡΤΙΝΙ Κ., BURNAT J.  
Ετικέτες: