Συνεχίζει στον Πανναξιακό ο Γιώργος Προμπονάς

Στον Πάγκο του Πανναξιακού θα συνεχίσει να κάθετε και τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Γιώργος Προμπονάς, καθώς μετά την καθόλα επιτυχημένη περσινή αγωνιστική περίοδο, όπου η ομάδα της Νάξου κατέκτησε το νταμπλ, η διοίκηση με συνοπτικές διαδικασίες και έπειτα τις απαραίτητες συζητήσεις, εξασφάλισε το πολυπόθητο... ναι του Έλληνα τεχνικού.

Την σεζόν 2014-2015 ο Γιώργος Προμπονάς με τις τεχνικές του γνώσεις και την μεθοδικότητα του κατάφερε να εδραιώσει ένα ιδιαίτερα καλό κλίμα στα αποδυτήρια του Πανναξιακού και τελικά να οδηγήσει την ομάδα της Νάξου στο πρώτο νταμπλ της ιστορίας της και πολύ κοντά στην άνοδο στη Γ’ Εθνική.

Φυσικά μετά τις παραπάνω επιτυχίες η διοίκηση του Πανναξιακού έδωσε τον πρώτο λόγο στον Ναξιώτη τεχνικό, τον οποίο ανακοίνωσε και επίσημα:

"O Πανναξιακός Α.Ο βρίσκεται στην ευχάριστη θέση ν ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με το πετυχημένο Ναξιώτη προπονητή κ. Προμπονά Γεώργιο.

Η ταύτιση της φιλοσοφίας μας σε συνδυασμό με τη σκληρή δουλειά, μεθοδικότητα και το ήθος του κυρίου Προμπονά αποτελούν εχέγγυο για την πραγματοποίηση των στόχων του συλλόγου μας.

Τα μέλη του Δ.Σ του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του".