Αύριο ο Φοίνικας παίζει στη Θεσσαλονίκη με τον “Δικέφαλο του Βορά” και θέλει...

Μόνο νίκη

Το τρίποντο θέλει το “Πειρατικό” για να παραμείνει εντός της τετράδας, αλλά και να βγάλει εκτός διεκδίκησης τον ΠΑΟΚ

Αύριο ο Φοίνικας θα δώσει ακόμη έναν “τελικό”, αφού το παιχνίδι του κόντρα στον ΠΑΟΚ είναι κομβικής σημασίας και για τις δύο ομάδες, καθώς δίνουν μεγάλη “μάχη” για την εξασφάλιση μιας θέσης στην τετράδα και κατ' επέκταση στα play-off της Volleyleague ΟΠΑΠ 2012-2013.

Οι Συριανοί μετά την νίκη τους επί της Κηφισιάς στην προημιτελική φάση του κυπέλλου και την εξασφάλιση της συμμετοχής τους στο Final-four του κυπέλλου, πάνε με την καλύτερη ψυχολογία σ' αυτό το κρίσιμο παιχνίδι. Ο Τεχνικός της ομάδας Χρήστος Πάτρας είχε την ευκαιρία να δουλέψει ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα – υπήρχε διακοπή την προηγούμενη εβδομάδα λόγω league Cup – και είδε όσους παίκτες αντιμετώπιζαν κάποια προβλήματα τραυματισμών, να δουλεύουν με εντατικούς ρυθμούς και να μπαίνουν σε πλήρη πρόγραμμα και να δηλώνουν έτοιμοι για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Ο κ. Πάτρας θα έχει έναν ευχάριστο πονοκέφαλο για το αυριανό παιχνίδι, αφού έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, που έδειξαν όλο αυτό το χρονικό διάστημα ότι είναι σε πλήρη ετοιμότητα.

Επίσης το παιχνίδι αυτό είναι πολύ σημαντικό αφού εκτός από την εξασφάλιση της τετράδας, θα παραμένουν όλα ανοικτά ακόμη και για τη δεύτερη θέση, που θα τους δίνει το πλεονέκτημα της έδρας μέχρι τον τελικό του πρωταθλήματος. Ο Ολυμπιακός έχει εξασφαλίσει την πρώτη θέση και μαθηματικά και γι' αυτό παραμένει ανοικτή μόνο η δεύτερη θέση.

Τέλος, ο Χρήστος Πάτρας μίλησε για το παιχνίδι με τον Φοίνικας, αλλά και τον ξαφνική απώλεια του Γιώργου Κατσαμούρη. Αναλυτικά ο τεχνικός της Συριανής ομάδας είπε: “Αρχικά θα αναφερθώ σε κάτι πολύ άσχημο, άσχετο με το παιχνίδι, καθώς έχουμε μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα μία νέα μεγάλη απώλεια. Έφυγε από κοντά μας ο Γιώργος Κατσαμούρης, ο οποίος ήταν συμπαίκτης μου στον ΠΑΟΚ και ήταν από τα καλύτερα παιδιά στη Θεσσαλονίκη και σε τέτοιες στιγμές τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Ο χώρος μας είναι ακόμη πιο χαμηλά, αφού μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα έφυγε αιφνίδια από κοντά μας ακόμη ένας μεγάλο αθλητής. Τώρα, όσον αφορά το παιχνίδι, θα είναι ένα δύσκολο και φορτισμένο και ψυχολογικά ματς και για μένα τον ίδιο, αλλά και για την ομάδα του ΠΑΟΚ. Τα άλλα θα τα δούμε στο γήπεδο, όπου θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για τη νίκη”.

Πρόγραμμα 20ης αγωνιστικής Volleyleague ΟΠΑΠ 2012-13

Σάββατο 9 Μαρτίου 2013

ΠΑΟΚ Sports Arena 17.00 (Νοvasports): ΠΑΟΚ – Φοίνικας Σύρου

Διαιτητές: Θεμελής, Παπαδογούλας. Παρατηρητής: Δόγαρης. Επόπτες: Παπαδόπουλος Αρ., Κύρκος. Γραμματεία: Παναγιωτίδου

Ρέντη 17.00: Ολυμπιακός – Μίλωνας

Διαιτητές: Φραγκάκης, Κυριοπούλου. Παρατηρητής: Ακαρέπης, Επόπτες: Καντλή, Τσάκας. Γραμμετεία: Θεοδωρίδου

Λαμίας 19.00: ΓΣ Λαμία – Εθνικός Αλεξανδρούπολης

Διαιτητές: Καραμπέτσος, Κουτσούλας Γεωργόπουλος. Διαιτητές: Μαυράκης, Σακελλάρης. Γραμματεία: Τσίγκας

Βόχας 19.00: Παμβοχαϊκός – Νίκη Αιγινίου

Διαιτητές: Γεωργουλέας, Μουλά Λ. Παρατηρητής: Ιορδανίδης. Επόπτες: Γεράνιος, Γκολφινόπουλος. Γραμματεία: Παπακυριακοπούλου

Ζηρινείου 20.45: ΑΟ Κηφισιάς – Άρης

Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Μυλωνάκης. Παρατηρητής: Βασιλειάδης. Επόπτες: Αντωνόπουλος, Οικονόμου Μ. Γραμματεία: Εμμανοηλίδη

Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Μίκρας 18.00 (Νοvasports): Ηρακλής – Παναθηναϊκός

Διαιτητές: Ράπτης, Γεωργιάδης. Παρατηρητής: Κάλλης. Επόπτες: Τσιούλα, Δημητρίου. Γραμματεία: Τσόρμπα