Ο Τερζής στον Φοίνικα

Την πρώτη της μεταγραφή ανακοίνωσε χθές η Διοίκηση του Φοίνικα Σύρου.

Ο Θανάσης Τερζής από σήμερα ανήκει στην οικογένεια του Πειρατικού, αφού τα βρήκαν μεταξύ τους οι δύο πλευρές. Ο έμπειρος πασαδόρος είχε μία πάρα πολύ καλή χρονιά με την ομάδα του Παμβοχαϊκού, όπου τερμάτισε στη δεύτερη θέση του Ελληνικού πρωταθλήματος, καθώς αγωνίστηκε στον τελικό των play off με τον Ολυμπιακό.

Ο Τερζής ανακηρύχθηκε MVP της 22ης αγωνιστικής. Αυτή είναι η πρώτη μεταγραφή της ομάδας του Φοίνικα, που ξεκινά από τη θέση του πασαδόρου. 

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση του ΤΑΑ Φοίνικα Σύρου: 

"Το ΤΑΑ Α.Ο. Φοίνικας Σύρου ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας με τον διεθνή αθλητή Θάνο Τερζή. Ο Τερζής είναι 34 ετών (γεννηθείς στις 17-03-1979), έχει ύψος 1,93, αγωνίζεται στη θέση του πασαδόρου και την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε ήταν μέλος της ομάδας του Παμβοχαϊκού που αναδείχτηκε φιναλίστ του πρωταθλήματος της Volleyleague ΟΠΑΠ 2012-2013. Στο παρελθόν έχει στεφθεί πρωταθλητής Ελλάδος με τον Ολυμπιακό και πρωταθλητής Ρουμανίας με τη Remat Zalau, ενώ έχει αγωνιστεί και σε Άρη, ΠΑΟΚ, Πανελλήνιο, Ρέθυμνο, Gran Canaria (Ισπανία), Espinho (Πορτογαλία), Harnes (Γαλλία). Παράλληλα, έχει χριστεί διεθνής με την Εθνική ομάδα ανδρών".

Ετικέτες: