Πρωταθλητές με την Πυροσβεστική Λάππας – Τζώρτζης

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πετοσφαίρισης Ανδρών Ενόπλων Δυνάμεων & Σωμάτων Ασφαλείας έτους 2013, που διεξήχθη την περασμένη εβδομάδα, από 15 έως 19 Ιουλίου 2013 στις εγκαταστάσεις του Κλειστού Γυμναστηρίου του Δήμου Αιγάλεω. Στους αγώνες έλαβαν μέρος οι αντιπροσωπευτικές ομάδες Πετοσφαίρισης των Γενικών Επιτελείων των Κλάδων, των Ενόπλων Δυνάμεων και των Αρχηγείων των Σωμάτων Ασφαλείας. Το πρωτάθλημα και το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η αντιπροσωπευτική ομάδα του Πυροσβεστικού Σώματος, αντιμετωπίζοντας στον τελικό την ομάδα του Λιμενικού Σώματος κερδίζοντας με 3-1 σετ. Την τρίτη θέση κατέκτησε η ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας κερδίζοντας την ομάδα της Πολεμικής Αεροπορίας με 3-1 σετ.

Να σημειωθεί ότι στην αντιπροσωπευτική ομάδα του Πυροσβεστικού Σώματος που κατέκτησε την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο συμμετείχαν δύο αθλητές που υπηρετούν στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Ερμούπολης. Ο Υποπυραγός Τζώρτζης Ιάκωβος και ο Πυροσβέστης Λάππας Ηλίας, παίκτης του Φοίνικα Σύρου. Ακόμα στην ομάδα συμμετείχε και ο Πυροσβέστης Τερζής Αθανάσιος που είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του Φοίνικα Σύρου και από τον Σεπτέμβρη θα υπηρετεί στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Ερμούπολης. Τέλος, αντίπαλος στον τελικό και προπονητής του Λιμενικού Σώματος βρέθηκε να είναι ο προπονητής του Φοίνικα Σύρου Δημήτρης Ανδριόπουλος.

Η αντιπροσωπευτική ομάδα του Πυροσβεστικού Σώματος αποτελείτο από τον προπονητή Καραμαρούδη Πάυλο, Μπάεφ Τοντορ, Γκιούρδα Μάριο, Χατζηαντωνίου Θεόδωρο, Λάππα Ηλία, Στεφάνου Γιώργο, Τζώρτζη Ιάκωβο, Καγιαλή Γεώργιο, Τερζή Αθανάσιο, Καραγάτσο Κων/νο, Μπούρα Αλέξανδρο, Γιατράκο Νικόλαο και Ανδρεασάκη Μενέλαο.