Ξεκίνησε σήμερα το απόγευμα η προετοιμασία του Φοίνικα Σύρου

Τα κεφάλια μέσα και σκληρή δουλειά

Με όνειρα και φιλοδοξίες ξεκίνησε σήμερα το απόγευμα η προετοιμασία του Φοίνικα Σύρου, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου για τη σεζόν 2013-2014. Από την πρώτη προπόνηση για διαφόρους λόγους έλειπαν οι: Ζας, Γιάνουσεκ και Θάνος Τερζής. Οι παίκτες θα είναι στη διάθεση του Δημήτρη Ανδρεόπουλου το αμέσως προσεχές διάστημα. Επίσης το παρών έδωσε σύσσωμη η διοίκηση του συλλόγου, αφού ήθελε για ακόμη μία φορά να δώσει το μήνυμα της ενότητας, αλλά και ότι θα είναι όπως κάθε χρόνο έτσι κι εφέτος δίπλα στην ομάδα. Ακόμη, στην Α' κλειστή αίθουσα του Αθλητικού Κέντρου του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης έδωσαν περισσότεροι από 100 φίλοι της ομάδας. Για ακόμη μία φορά ο φίλαθλος κόσμος της Σύρου έδειξε πόσο πολύ αγαπά την ομάδα, αφού ο Φοίνικας είχε τον περισσότερο κόσμος στην πρώτη ανοικτή του προπόνηση.

Τέλος, εκ μέρους της διοίκησης ο γιατρός και αντιπρόεδρος της ομάδας Αντώνης Ρούσσος, καλωσόρισε τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία και τους ευχήθηκε, υγεία στους αθλητές και τους τόνισε πως η διοίκηση όπως κάθε χρόνο έτσι κι εφέτος θα είναι δίπλα του σε ότι κι αν χρειαστούν.

Πριν ξεκινήσει η προπόνηση η παίκτες και η τεχνική ηγεσία της ομάδας πήγαν προς το μέρος του προέδρου Δημήτρη Παλιόπορτα, για τον χαιρετίσουν και να ανταλλάξουν ευχές για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο πρόεδρος του χαιρέτισε έναν – έναν και τους ευχήθηκε να έχουν όλοι την υγεία τους, ώστε να μπορούν να δουλέψουν σκληρά για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Ο κ. Παλιόπορτας με εμφανή καλή διάθεση αστειεύτηκε με τους περισσότερους παίκτες που ήταν και τα προηγούμενα χρόνια στην ομάδα του Φοίνικα.

Από σήμερα τους αθλητές του “Πειρατικού” τους περιμένει σκληρή δουλειά, με κάτω τα κεφάλια, αφού αυτό άλλωστε ήταν και το μήνυμα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου.

Ετικέτες: