Δύο Σέρβες στον ΑΟΝ

Η διοίκηση του Πανναξιακού Α.Ο.Ν εξέδωσε δελτίο τύπου όπου ευχαριστεί τον Δήμαρχο Νάξου κ. Μαργαρίτη για την έως τώρα στάση του, με το έντονο ενδιαφέρον που έχει δείξει για την ολοκλήρωση των εργασιών στην στέγη του κλειστού γυμναστηρίου Νάξου.

Επίσης, η ομάδα της Νάξου στο ίδιο δελτίο τύπου ανακοίνωση τις δύο νέες μεταγραφές και συγκεκριμένα των Milica Radovic και Miljana Trivunic.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου που εξέδωσε ο Πανναξιακός Α.Ο.Ν. αναφέρει τα εξής:

“Το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο.Ν. επιθυμεί να ευχαριστήσει το Δήμαρχο Νάξου κύριο Μανώλη Μαργαρίτη για το έντονο ενδιαφέρον που δείχνει για την ολοκλήρωση των εργασιών της αντικατάστασης της στέγης στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Νάξου, ένα έργο ζωτικό για τη λειτουργία του κλειστού, που στεγάζει καθημερινά δεκάδες μικρά παιδιά και που φέτος θα φιλοξενήσει για πρώτη φορά αγώνες της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Βόλλεϋ Γυναικών.

Επίσης ο Πανναξιακός Α.Ο.Ν. είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνεργασία του με τις αθλήτριες Milica Radovic και Miljana Trivunic, οι οποίες θα ανήκουν στο δυναμικό της ομάδας μας του βόλεϊ γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2013-2014.

Την περυσινή αγωνιστική περίοδο οι αθλήτριες αγωνίστηκαν στα ημιτελικά των play-off του Σέρβικου Πρωταθλήματος με την ομάδα Jedinstvo Uzice.

Η Milica Radovic είναι 21 ετών, έχει ύψος 1.87 και είναι διεθνής με την Εθνική Σερβίας νεανίδων και κορασίδων. Έχει συμμετάσχει την αγωνιστική περίοδο 2011-2012 στο CEV CUP και την αγωνιστική περίοδο 2010-2011 ήταν η 3η σκόρερ του Σέρβικου Πρωταθλήματος.

Η Miljana Trivunic είναι 27 ετών, ύψους 1.84. Αποτέλεσε ένα από τα βασικά κλειδιά της περυσινής επιτυχημένης πορείας της ομάδας της ενώ έχει στο παλμαρέ της ένα πρωτάθλημα και ένα κύπελλο Σερβίας και έχει αγωνιστεί και στην πρώτη κατηγορία του πρωταθλήματος Γαλλίας”.