Την Κυριακή ο Φοίνικας αγωνίζεται στη Θεσσαλονίκη με τον ΠΑΟΚ και με συνδυασμό αποτελεσμάτων μπορεί ακόμη να...

Πατήσει και κορυφή!!!

Μία ακόμη δύσκολη εκτός έδρας αποστολή έχει το «Πειρατικό», καθώς την Κυριακή στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής φιλοξενείται στην Πυλαία στο PAOK sports arena, από την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Η ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση αφού μετρά οκτώ συνεχόμενες νίκες, έπειτα την ήττα της πρώτης αγωνιστικής από την Κηφισιά. Το “Πειρατικό” την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε σχετικά εύκολα με 3-0 της Λαμίας και εξακολουθεί να βρίσκεται πίσω από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης με δύο βαθμούς. Η Συριανή ομάδα ίσως να έχει την ευκαιρία να βρεθεί ακόμη και μόνη πρώτη στην βαθμολογία, αν τα αποτελέσματα την ευνοήσουν. Ο Εθνικός αγωνίζεται εκτός έδρας με την Κηφισιά στον Ζηρίνειο και αν οι γηπεδούχοι που κι αυτοί είναι σε πολύ καλή κατάσταση, επικρατήσουν και μάλιστα με καθαρό σκορ, τότε ο Φοίνικας αν περάσει από την Πυλαία θα βρεθεί μία αγωνιστική πριν από τη διακοπή για τις εορτές στην πρώτη θέση της Volleyleague.

Το “Πειρατικό” από παιχνίδι με παιχνίδι δείχνει ότι πατά καλύτερα εντός αγωνιστικού χώρου, έχει βρει ένα πάρα πολύ καλό ρυθμό κι έχει ένα ακόμη δυνατό όπλο. Το όπλο αυτό δεν είναι άλλο από τα μπλοκ που σε κάθε παιχνίδι έχει διψήφιο αριθμός και μάλιστα στην σχετική λίστα ο Φοίνικας έχει έξι παίκτες μέσα στην 50αδα.

Ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος έχει έναν ευχάριστο πονοκέφαλο, αφού έχει στη διάθεσή του όλα του τα “όπλα” και μάλιστα είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Κάποιοι παίκτες που δεν είχαν ξεκινήσει καλά στο πρωτάθλημα έχουν ανέβει κι όλοι είναι σε έναν ικανοποιητικό ρυθμό.

Τέλος,. ο ΠΑΟΚ δεν είναι εύκολος αντίπαλος και κανείς δεν θα πρέπει να περιμένει εύκολη επικράτηση του Φοίνικα την Κυριακή. Επίσης, οι Θεσσαλονικείς έχουν καλή ψυχολογία, αφού προέρχονται εκτός έδρας νίκη, καθώς «πέρασα» από την Πάτρα επικρατώντας με 1-3 της Παναχαϊκής.

Πρωτάθλημα Volleyleague ΟΠΑΠ 2013-14

(10η αγωνιστική)

Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

Ζηρίνειο 19:00: ΑΟ Κηφισιάς - ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης

Διαιτητές: Γεωργουλέας, Βουδούρης, Παρατηρητής: Βασιλειάδης, Επόπτες: Οικονόμου Μ., Χρηστίδης Αλ.,Γραμματεία: Κυργιαλάνη

Αιγινίου 19:00: ΜΑΣ Νίκη Αιγινίου - ΓΣ Λαμία

Διαιτητές: Δεληκωστίδης, Δανιηλίδου, Παρατηρητής: Μιχελινάκης, Επόπτες: Βένος, Ιωάννου, Γραμματεία: Συρομάχου

Μίκρας 20:30: Άρης - ΑΕΚ

Διαιτητές: Γεωργιάδης, Αβραμίδης, Παρατηρητής: Λαδάς, Επόπτες: Στεργιόπουλος Χρ., Μαυρίδης, Γραμματεία:Καρακούλια

Ρέντη 21:30 (Νοvasports-1): Ολυμπιακός ΣΦΠ - Παναθηναϊκός ΑΟ

Διαιτητές: Μπαντιανίδης, Κουτσούλας, Παρατηρητής: Ανδρονικίδης, Επόπτες: ΑΟ Βελώνης, Τσάκας, Γραμματεία:Γιαννακοπούλου

Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

Πυλαία PAOK Sports Arena 17:00 (Στιγμιότυπα NOVA): ΠΑΟΚ - Φοίνικας Σύρου

Διαιτητές: Θεμελής, Βασιλειάδης, Παρατηρητής: Αντωνούλης, Επόπτες: Δρανίτσας, Μπουκουβάλα, Γραμματεία:Παναγιωτίδου

Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

Αγυά, Παναχαϊκής 19:00 (Νοvasports-1): Παναχαϊκή - ΓΑΣ Παμβοχαϊκός

Διαιτητές: Μυλωνάκης, Φραγκάκης, Παρατηρητής: Βαρθαλίτης, Επόπτες: Γκολφινόπουλος, Γλωσσίδης, Γραμματεία:Παπακωνσταντοπούλου

Ετικέτες: