Ο Φοίνικας Σύρου επικράτησε με 3-0 σετ του ΑΣΕ Νεωρίου και κατέκτησε το πρωτάθλημα Κυκλάδων, στις νεάνιδες

Κουπάτες!!!

Πρωταθλήτριες Κυκλάδων αναδείχθηκαν οι νεάνιδες του Φοίνικα Σύρου, έπειτα από τη νίκη τους με 3-0 σετ (26-24, 25-19, 26-24), του ΑΣΕ Νεωρίου. Το ματς πραγματοποιήθηκε στην Β' κλειστή αίθουσα του αθλητικού κέντρου του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης και ε συνδυασμό με τη νίκη του πρώτου γύρου, οι αθλήτριες του Αντώνη Βουρδέρη, πανηγύρισαν μετά το τέλος του αγώνα, ένα ακόμη πρωτάθλημα. Οι Συριανές αθλήτριες θα πάρουν μέρος στα τελικά της Ζ' Περιφέρειας για την ανάδειξη της πρωταθλήτριας ομάδας του Αιγαίου.

Τώρα, όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι της αναμέτρησης, το ματς ήταν αμφίρροπο καθώς οι δύο ομάδες όπως φάνηκε ήταν ισοδύναμες και όλα κρίθηκαν στις λεπτομέρειες. Αυτό βέβαια φαίνεται κι από τη διακύμανση των σετ, με τα δύο από τα τρία να τελειώνουν με έξτρα πόντους. Οι τυπικά φιλοξενούμενες έμπαιναν δυναμικά στα σετ, έπαιρναν μικρή διαφορά στην αρχή, όμως οι αθλήτριες του κ. Βουρδέρη έβρισκαν τα ψυχικά αποθέματα και ανέτρεπαν την εις βάρος τους κατάσταση. Φοίνικας και ΑΣΕ Νεωρίου πρόσφεραν πλούσιο θέαμα σε όλους όσους βρέθηκαν στις εξέδρες της Β' κλειστής αίθουσας.

Τέλος, οι δύο ομάδες απέδειξαν με τον καλύτερο τρόπο, πως η ποιότητα του βόλεϊ κάθε χρόνο γίνεται όλο και καλύτερη και τα επόμενα χρόνια, το άθλημα αυτό θα φέρει περισσότερες επιτυχίες στο νησί της Σύρου, αλλά και στις Κυκλάδες γενικότερα.

Ετικέτες: