Ο Α.Ο. Θήρας επικράτησε στη Νέα Φιλαδέλφεια με 0-3 της Νέας Ιωνίας και έγινε... ομάδα Α1 Εθνικής

Έγραψε ιστορία!

Στην Α1 Εθνική κατηγορία είναι από το Σάββατο το απόγευμα ο Α.Ο Θήρας, ο οποίος επικράτησε στη Νέα Φιλαδέλφεια της Νέα Ιωνίας και πανηγύρισε έξαλλα την άνοδο μπροστά σε 500 περίπου... Σαντορινιούς.

Οι Κυκλαδίτες είχαν ταξιδέψει στην πρωτεύουσα για το παιχνίδι της ομάδας του και όλοι μαζί γιόρτασαν την ιστορική άνοδο της ομάδας τους. Ο Α.Ο. Θήρας μετρά μόλις λίγα χρόνια ζωής, αφού κατάφερε από τη στιγμή της δημιουργίας του να πάρει διαδοχικές ανόδους και σήμερα να γιορτάζει την άνοδο για πρώτη φορά στην ιστορία του στα σαλόνια στην Α1 Εθνική κατηγορία.

Την ομάδα της Σαντορίνης περιμένει στην Α1 ο Πανναξιακός ΑΟΝ όπου στην πρώτη του εμφάνιση στα μεγάλα σαλόνια έδειξε πως δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα μεγάλα σωματεία, αφού τα κοίταξε στα μάτια, τερμάτισε στην πέμπτη θέση και έφτασε μέχρι τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος.

Οι Κυκλάδες όπως δείχνουν τα πράγματα είναι μία αρκετά μεγάλη δύναμη στον χώρο του βόλεϊ, αφού ήδη έχουν δύο ομάδες στην Α1 γυναικών, αλλά και τον Φοίνικα που αγωνίζεται στην Volleyleague.

Ετικέτες: