Παρελθόν από τον Φοίνικα και ο Νικολούζος

Νέα ηχηρή αποχώρηση μέσα σε διάστημα λίγων εβδομάδων υπήρξε στην  ομάδα του Φοίνικα, αφού παρελθόν από τη διοίκηση του «Πειραιτικού» αποτελεί ο Κώστας Νικολούζος. Ο κ. Νικολούζος μετά την αποχώρηση του Θεόδωρου Δούνια τον Φλεβάρη έδειχνε να είναι ο άνθρωπος ο οποίος… έτρεχε τον Φοίνικα.

Τίποτα και κανείς δεν περίμενε αυτήν την εξέλιξη, αφού δεν (επίσημα) υπήρχε τίποτα το μεμπτό, μιας και η ομάδα της Σύρου είναι σε πολύ καλό δρόμο. Μάλιστα η αποχώρηση του κ. Νικολούζου έρχεται σε μία αρκετά κρίσιμη καμπή για τον Φοίνικα, αφού τις επόμενες δύο αγωνιστικές… παίζει όλη την χρονιά.

Ο πρώην παράγοντας του «Πειρατικού» έκανε γνωστή την απόφασή τους με ανακοίνωση, στην οποία μέσα αναφέρει πως «κάποιοι λόγοι παρά την θέλησή του δεν του επιτρέπουν να συνεχίσει στην ομάδα, παρά την θέλησή του να συνεχίσει».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κ. Νικολούζου

«Μετά από 5 συναπτά έτη ενασχόλησης με την ομάδα Volley του ΑΟ ΦΟΙΝΙΚΑ ΣΥΡΟΥ θα ήθελα από καρδιάς, να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους με τούς οποίους συνεργάστηκα και να ζητήσω συγνώμη από όσους τυχόν δυσαρέστησα, άθελά μου. Δυστυχώς όμως λόγοι υπεράνω της θέλησης μου, δεν μου το επιτρέπουν να συνεχίσω, παρότι το επιθυμώ», αναφέρει η ανακοίνωση του παράγοντα του Φοίνικα.