Η πρεμιέρα της "Δικαίωσης" σε εικόνες...

Πρεμιέρα έκανε χθες η πολυσυζητημένη σειρά του Mega “Δικαίωση” με το νησί της Σύρου να πρωταγωνιστεί και να μαγνητίζει τα βλέμματα.

Ο Δημήτρης Αρβανίτης, ο σκηνοθέτης των επιτυχιών “Η Ζωή της άλλης” και “Κλεμμένα όνειρα” κατάφερε για μία ακόμη φορά να εκφράσει τη μεγάλη αγάπη του για την πρωτεύουσα των Κυκλάδων, αναδεικνύοντας μέσα από την ιστορία του την ομορφιά, την αίγλη και την αρχοντιά της.

Στο επίκεντρο της ιστορίας, οι ζωές φαινομενικά διαφορετικών μεταξύ τους ανθρώπων, οι οποίοι διασταυρώθηκαν με μοναδικό σκοπό τη δικαίωση του καθενός. Η Ερμούπολη και η Άνω Σύρος εντυπωσιάζουν σε κάθε πλάνο, ενώ ερασιτέχνες ηθοποιοί από θεατρικούς ομίλους του νησιού, όπως οι: Γιάννης Δεσύπρης, Μάνος Εμμανουήλ, Ιωσήφ Αλιφραγκής,Νίκος Καραμολέγκος, Γιοβάννα Ρούσσου έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, αποσπώντας ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια. Η πλατεία Μιαούλη, η αγορά, το Θέατρο Απόλλων και πολλά ακόμα σημεία της Σύρου προβάλλονται μέσα από την εξαιρετική φωτογραφία του σήριαλ, το οποίο έχει κινηματογραφικό αέρα. Η συνέχεια την Παρασκευή 21:45 στο Mega.

Δείτε το πρώτο επεισόδιο στο web tv του Mega

Ετικέτες: