Αντιφασιστικό - αντιρατσιστικό τριήμερο στη Σύρο

Χωρίς φόβο και πάθος

Την Παρασκευή,Σάββατο και Κυριακή 21-23 Ιουνίου, διοργανώνεται Αντιφασιστικό αντιρατσιστικό τριήμερο στο Πανεπιστήμιο στη Σύρο από την Αντιφασιστική Πρωτοβουλία Σύρου, την Κίνηση “Απελάστε το Ρατσισμό Σύρου”, το Σύλλογο Δικαίωμα και τον Φοιτητικό Σύλλογο Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων και Συστημάτων.

Με τις μικρού μήκου ταινίες “Η Υπόσχεση” των Ζαν-Πιερ και Λικ Νταρντέν (1996) και “Στα Σύνορα του Κόσμου” του Μάικλ Γουϊντερμπότομ (2002) ανοίγει απόψε αυλαία το Αντιφασιστικό αντιρατσιστικό τριήμερο που διοργανώνεται στο Πανεπιστήμιο στη Σύρο, το οποίο θα διαρκέσει έως την Κυριακή 23 Ιουνίου. Η προβολή των ταινιών θα πραγματοποιηθεί στις 21:00.

Αύριο, Σάββατο 22 Ιουνίου και ώρα 20:00 θα διεξαχθεί στο Αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου συζήτηση με θέματα: Όψεις του φασισμού και τρόποι αντιμετώπισής του” και “Προσωπικές μαρτυρίες” και στη συνέχεια θα προβληθούν μικρού μήκους ταινίες.

Το τριήμερο ολοκληρώνεται την Κυριακή με live συναυλία των Alfred Pan Pan, Mare Nostrum, Ώτα Ακούειν, BELLA FUZZ, DRUNKARD'S DREAM και DJ set στο Μπαλκόνι του Πανεπιστημίου, στις 21:00.