Κοινωνικό Φαρμακείο Σύρου - Ερμούπολης

Δημόσιες ευχαριστίες στους εθελοντές του

Η Διαχειριστική Επιτροπή του Κοινωνικού Φαρμακείου Δήμου Σύρου-Ερμούπολης καθώς και οι εξυπηρετούμενοι απευθύνουν δημόσιες ευχαριστίες προς την ομάδα των εθελοντών δασκάλων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κυκλάδων για την πολύτιμη προσφορά τους.

Με επικεφαλής την Διευθύντρια της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κυκλάδων Ειρήνη Βλαστάρη, οι Νατάσσα, Χριστιάννα, Νικολέττα, Λουίζα, Άννα, Κυριάκος, Θώμη, και Γωγώ προσέφεραν σημαντικό και πολύτιμο έργο, κρατώντας ανοικτό το Κοινωνικό Φαρμακείο τις ημέρες Δευτέρα και Τετάρτη καθώς και για την καταγραφή των φαρμάκων σε ηλεκτρονική βάση δεδομένων.

Όπως κατέθεσαν από ψυχής οι ίδιοι «η κατάσταση αυτή που ζούμε, ο πόνος, η απόγνωση, η εξαθλίωση περπατάει δίπλα μας, μιλάει μες στις παρέες μας, ακουμπάει στα σπίτια μας. Μας αφορά. Όλους. Γιʼ αυτό και η συμμετοχή μας στο Κοινωνικό Φαρμακείο δεν ήταν για κανέναν μας απλά εθελοντισμός. Ήταν υποχρέωση» .

Η Διαχειριστική Επιτροπή εύχεται ο παράδειγμά τους να ακολουθήσουν από τον Σεπτέμβριο κι άλλα νέα παιδιά. “Θα λάβουμε σοβαρά υπόψη τις προτάσεις και σκέψεις σας καθώς το μόνο που θέλουμε είναι κανένας συνάνθρωπός μας να μην στερείται τα φάρμακά του” αναφέρει χαρακτηριστικά, ενώ καθιστά γνωστό στους ήδη εξυπηρετούμενους ότι μπορεί να εξυπηρετηθεί τηλεφωνώντας στα παρακάτω τηλέφωνα 6932 740464, 2281082220, 2281082460, 6972 031014.

Κατά τους μήνες Ιούλιο μέχρι και Σεπτέμβριο το Κοινωνικό Φαρμακείο ΔΕΝ θα ανοίγει Δευτέρα και Τετάρτη αλλά η εξυπηρέτηση θα γίνεται μέσω τηλεφώνου με προκαθορισμένο ραντεβού στο χώρο του Κοινωνικού Φαρμακείου.