"Διαδρομή Προσφοράς" από τoν ΟΠΑΠ

Η ΟΠΑΠ Α.Ε θέτοντας στο επίκεντρο των δράσεων της τους νέους και υλοποιώντας κοινωνικά προγράμματα με στόχο την επίλυση σημαντικών προβλημάτων σε ευαίσθητους τομείς όπως η Υγεία, ο Αθλητισμός και η Εργασία, μετατρέπει τον 32ο Μαραθώνιο Αθήνας, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 9 Νοεμρίου σε μια πραγματική διαδρομή προσφοράς.

Ως περήφανος Μέγας Χορηγός του Μαραθωνίου Αθήνας για την περίοδο 2011 έως 2016, ενισχύει με κάθε τρόπο το Μαραθώνιο Κίνημα και προωθεί την ανάδειξη και τη διάδοση των αξιών του σε παγκόσμιο επίπεδο.

Αυτή τη χρονιά δίνει τη δυνατότητα σε όσους επιθυμούν να συνεισφέρουν και οι ίδιοι με τα καθημερινά τους βήματα, να κατεβάσουν την εφαρμογή “Διαδρομή Προσφοράς” και να συμβάλουν στην ανακαίνιση των παιδιατρικών νοσοκομείων “Αγία Σοφία” και “Παν. και Αγλαΐα Κυριακού”. Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να την ενεργοποιήσουν, να βγουν έξω και να αρχίσουν να κινούνται. Για κάθε download η ΟΠΑΠ Α.Ε. προσφέρει 1 € για την ανακαίνιση των νοσοκομείων. Στη συνέχεια τα βήματα θα καταγράφονται και αυτόματα θα μετατρέπονται σε χρήματα. Για τα παιδιά αξίζει να κάνεις την πιο σπουδαία διαδρομή.


Σχόλια

ευαγγελια πετριδου Πέμ, 6 Νοε. 2014 - 21:25

Like!!!