Ενημέρωση Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Πάρου - Αντιπάρου για τις εορταστικές δράσεις

Το διοικητικό συμβούλιο του Εμποροεπαγγελματικού συλλόγου Πάρου-Αντιπάρου ,συζήτησε κατά την χθεσινή του συνεδρίαση, την δράση του, για τις γιορτινές μέρες που έρχονται.

Παρακάτω σας παραθέτουμε τις δράσεις μας, που θα ξεκινήσουν από την επόμενη εβδομάδα.

Σάββατο 6/12/2014 και ώρα 6μμ στο Paros Rock,συνδιοργανώνουμε με τον σύλλογο γυναικών Πάρου Αρηις, το 4ο φιλανθρωπικό gala με επίδειξη μόδας που λαμβάνουν μέρος τα καταστήματα της Πάρου-Αντιπάρου. Φέτος το γεγονός θα πλαισιώσουν μοντέλα επαγγελματίες ενώ επιπλέον την εκδήλωση θα κλείσουν μουσικά, το συγκρότημα 48 ώρες. Έσοδα της βραδιάς θα διατεθούν στον σύλλογο παιδιών με σύνδρομο down.
Κυριακή 7/12/2014 και ώρα 6μμ συμμετέχουμε με την γιορτή σούμας στο άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία της Νάουσας.
Παρασκευή 12/12/2014, στα καταστήματα του νησιού, θα ξεκινήσει το εορταστικό ωράριο.
Σάββατο 13/12/2014 και ώρα 7.30μμ – στο βόλτο του Κρίσπη –Παλαιά Αγορά Παροικίας, συμμετέχουμε με μεζέ και σούμα στο τριήμερο εκδηλώσεων που θα πραγματοποιήσει η ΚΔΕΠΑΠ, ενόψει του ανάμματος του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Παροικία-Πλατεία Εκατονταπυλιανής.

Ταυτόχρονα εκείνη την ημέρα θα πραγματοποιηθεί ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ (λειτουργία καταστημάτων έως 12 το βράδυ) σε συνδυασμό με μεγάλες προσφορές και ειδικές τιμές από τα καταστήματα της Παλαιάς Αγοράς.

Κυριακή 14/12/2014 και ώρα 7μμ συμμετέχουμε με την γιορτή σούμας, στο άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου της Παροικίας-Πλατεία Εκατονταπυλιανής.
Σάββατο 20/12/2014 και ώρα 7μμ,συμμετέχουμε με την γιορτή σούμας στο άναμμα της χριστουγεννιάτικης βάρκας της Αλυκής.

Επιπλέον ανακοινώνουμε στους επαγγελματίες ότι αποφασίστηκε να διεξαχθεί διαγωνισμός για την πιο καλαίσθητη-γιορτινή βιτρίνα που θα πραγματοποιηθεί κατά τις γιορτινές μέρες στα καταστήματα-μέλη του συλλόγου.

Η πενταμελής επιτροπή που θα αποτελείται από επαγγελματίες φωτογράφους και διακοσμητές, θα επισκεφτούν στις 30/12/2014 τα καταστήματα που θα έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον και θα συμμετέχουν στον διαγωνισμό. Μετά την βαθμολόγηση που θα πραγματοποιήσει η επιτροπή, θα ανακοινωθεί ο τυχερός, που θα κερδίσει 1 τριήμερο ταξίδι.