Κίνητρο και Δράση από το TEDx University of Aegean με τη στήριξη της WIND

  • Δευτέρα, 20 Απριλίου, 2015 - 14:07
  • /   Eνημέρωση: 22 Απρ. 2015 - 12:08

Στάση στην Σύρο κάνει η WIND αυτό το Σάββατο 25/4/2015 και συμμετέχει στο TEDx University of Aegean, που διοργανώνεται για πρώτη φορά στο νησί.

Στο πλαίσιο του συνεδρίου, η ομάδα προπτυχιακών φοιτητών του Πανεπιστημίου Αιγαίου, μαζί με διακεκριμένους ομιλητές από διαφορετικούς τομείς, επιδιώκει να διερευνήσει τη λέξη «Motivaction» με στόχο να κινητοποιήσει και να ενεργοποιήσει τους συμμετέχοντες.

Υπάρχουν άνθρωποι που παρά τις δύσκολες συνθήκες των ημερών, κατόρθωσαν να αναπτυχθούν προσωπικά και να εξελιχθούν επαγγελματικά. Πρόκειται για ανθρώπους που λειτουργούν με αποφασιστικότητα, δημιουργικότητα, πρωτοβουλία, ηγεσία και ρίσκο. Ανθρώπους με αυτόν τον αέρα στηρίζει η WIND και δίνει το παρόν αυτό το Σάββατο, από τις 11:00 μέχρι τις 19:00, στο εμβληματικό Θέατρο Απόλλων. Ομιλητές του συνεδρίου, με αξιόλογες σπουδές, ενεργοί πολίτες, με πάθος για νέες δράσεις και προκλήσεις όπως ο Κωσταπάνος Μηλιαρέσης ιδρυτής της GloVo, Παγκόσμιας Πλατφόρμας Εθελοντών, η βραβευμένη ερευνήτρια των φυσικών επιστημών Βασιλική Παυλίδου, ο συγγραφέας του παγκόσμιου best seller Ο Σταυρός στη ντουλάπα Timothy Kurek, η ερευνήτρια Σοφία Κολοτούρου, ο βραβευμένος βιομηχανικός σχεδιαστής Αλέξανδρος Διδασκάλου και η Barfoo Team από το τμήμα Μαθηματικών του Πανεπιστημίου στο Βελιγράδι θα επιχειρήσουν να δώσουν απαντήσεις στο ερώτημα «τι κάνει την αιτία κίνητρο και το κίνητρο δράση;»

«Όταν σου λένε ότι τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα στο μέλλον, δεν σημαίνει κάτσε κ περίμενε να τα κάνουν οι άλλοι. Σημαίνει εσύ τώρα πρέπει να τα κάνεις, για να τα βρουν οι άλλοι μετά!» τoνίζει ο Κωσταπάνος Μηλιαρέσης ενόψει της παρουσίασης του.

Στη διάρκεια του συνεδρίου η WIND προσφέρει σε όλους τους συμμετέχοντες ΔΩΡΕΑΝ μια ειδική προσφορά κάρτα σύνδεσης F2G εξασφαλίζοντας 200΄ομιλίας προς όλους για 3 ολόκληρους μήνες με κάρτα ανανέωσης αξίας μόνο 5€. Παράλληλα 2 τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία ν’ αποκτήσουν από ένα ολοκαίνουριο Smartphone Nokia Lumia. 

Ετικέτες: