Η Ομάδα Αιγαίου στη φιλόξενη αγκαλιά της Σύρου

Το καθιερωμένο ραντεβού τους με τους κατοίκους της Σύρου, οι οποίοι κάθε χρόνο τους υποδέχονται με μια αγκαλιά γεμάτη αγάπη και ευγνωμοσύνη για το πολύτιμο έργο τους, πραγματοποίησαν σήμερα το μεσημέρι τα μέλη της Ομάδας Αιγαίου, έχοντας ολοκληρώσει με επιτυχία μία ακόμη αποστολή σε απομακρυσμένα νησιά του Αιγαίου.

Ο 21ος διάπλους της ομάδας διήρκησε 12 ημέρες, από την Πέμπτη 07 Μαΐου μέχρι και σήμερα 18 Μαΐου 2015. Η ομάδα επισκέφτηκε 11 νησιά, στα οποία διενήργησαν ιατρικές, αιματολογικές και μικροβιολογικές εξετάσεις των κατοίκων, ενώ δώρισαν επίσης εκπαιδευτικό και παιδαγωγικό υλικό στα σχολεία των νησιών, συνοδευόμενο από έργα υποδομής.

Στην αποστολή συμμετείχε όπως κάθε χρόνο, ο πρόεδρος του Ομίλου Φουσκωτών και Ταχυπλόων Σκαφών Σύρου Τάσος Ρούσσος, έχοντας στο πλευρό του δύο ακόμη μέλη του Ομίλου, τις δραστήριες Αγνή Θαλασσιού και Σίσσυ Καπλανάρα.

Την Ομάδα υποδέχτηκαν στο λιμάνι ο Δήμαρχος Σύρου – Ερμούπολης Γιώργος Μαραγκός, ο Λιμενάρχης Σύρου Ιάκωβος Γκύζης, μέλη του Ομίλου Φουσκωτών και Ταχυπλόων Σκαφών Σύρου και φίλοι της ομάδας Αιγαίου από το νησί.

Αναλυτικό ρεπορτάζ στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας.