Φωτιά σε οικόπεδο στη θέση Μάρμαρο στο Μάννα

Άμεσα προχώρησαν στην κατάσβεσή της οι άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ερμούπολης

Στις φλόγες τυλίχθηκε οικοπεδική έκταση πλησίον κατοικιών στη θέση Μάρμαρο στην ευρύτερη περιοχή του Μάννα σήμερα το μεσημέρι, με τους άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας να σπεύδουν άμεσα στο σημείο και να προβαίνουν στην κατάσβεση της φωτιάς.

Οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν ώθησαν τη φωτιά να κάψει αρκετά μεγάλο τμήμα του οικοπέδου εντός του οποίου ξέσπασε η πυρκαγιά, με τους πυροσβέστες να καταβάλουν αυξημένη προσπάθεια και να προχωρούν στη ρίψη νερού. Οι αιτίες πρόκλησης της πυρκαγιάς μέχρι στιγμής, παραμένουν απροσδιόριστες, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως, στο σημείο μετέβησαν δύο πυροσβεστικά οχήματα, τα οποία και παρέμειναν έως και τη στιγμή της πλήρους κατάσβεσης της φωτιάς. Περίοικοι ενημέρωσαν την Πυροσβεστική Υπηρεσία για το περιστατικό ενώ παρακολούθησαν τις προσπάθειες των πυροσβεστών που για ακόμη μία φορά προάσπισαν τις ιδιωτικές περιουσίες των κατοίκων της περιοχής.

Υπογραμμίζεται πως άμεσα βρέθηκε στο σημείο της πυρκαγιάς και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, υπεύθυνος της Πολιτικής Προστασίας, Μάριος Βουτσίνος.  

Ετικέτες: