"Τρίποντα ανθρωπιάς" από τους Παλαίμαχους του Άρη Σύρου

  • Πέμπτη, 17 Δεκεμβρίου, 2015 - 13:55

Την Κυριακή, 13 Δεκεμβρίου 2015, πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο Περιστερίου, «Α. Παπανδρέου», ο 4ος φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ, «Το Καλάθι Ανθρωπιάς», που διοργανώθηκε από τους Παλαίμαχους Άρη Σύρου σε συνεργασία με δημοσιογράφους των ΜΜΕ του νησιού, αντιμετωπίζοντας μια επίλεκτη ομάδα καλλιτεχνών/δημοσιογράφων.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς τα έσοδα από τον αγώνα διατέθηκαν στον εθελοντικό οργανισμό για την προστασία των παιδιών, το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Στο γήπεδο Περιστερίου παραβρέθηκαν πολλοί επώνυμοι από το καλλιτεχνικό χώρο (τραγουδιστές, ηθοποιοί, παρουσιαστές κλπ.), ενώ και πραγματοποιήθηκε τηλεοπτική κάλυψη από δίκτυα εθνικής εμβέλειας.

Το «παρών» έδωσε και ο Δήμαρχος Περιστερίου, κ.  Ανδρέας Παχατουρίδης, ο οποίος βραβεύτηκε ως ένδειξη εκτίμησης για το φιλανθρωπικό του έργο.

Ο Δήμος Σύρου – Ερμούπολης αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει θερμά και να συγχαρεί για αυτή την πρωτοβουλία τους διοργανωτές της εκδήλωσης, τους παίκτες και γενικά όσους συμμετείχαν εντός και εκτός του γηπέδου, καθώς το παράδειγμά τους προβάλλει πανελλαδικώς την αλληλεγγύη και την ανιδιοτελή διάθεση προσφοράς του Συριανού λαού προς τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, ενώ παράλληλα τονίζει την αξία του κοινωνικού ακτιβισμού ως στάση ζωής και προϋπόθεση για τη συνοχή της κοινωνίας.