Ενημερωτική επίσκεψη στο Επιμελητήριο Κυκλάδων για την ομάδα του βόλεϊ

Στα μυστικά της Aegean Cuisine μυήθηκαν οι παίκτες του Φοίνικα

Την ευκαιρία να “αποδράσουν” για λίγη ώρα από τις ευθυνοφόρες επαγγελματικές αθλητικές τους υποχρεώσεις είχαν οι παίκτες της ομάδας βόλεϊ του Φοίνικα, τους οποίους και υποδέχθηκε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κυκλάδων, Γιάννης Ρούσσος στα κεντρικά γραφεία, προκειμένου να τους συστήσει το δίκτυο Aegean Cuisine.

Παρουσία του αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων, Γιώργου Λεονταρίτη οι αθλητές ξεναγήθηκαν στους χώρους του Επιμελητηρίου, ενώ μέσω προβολής ολιγόλεπτων βίντεο πληροφορήθηκαν εκτενώς για τα μυστικά της αιγαιοπελαγίτικης κουζίνας και του εν λόγω δικτύου, το οποίο μέσω των επιχειρήσεων μελών του, στηρίζει, αναδεικνύει και προβάλλει τα τοπικά προϊόντα των Κυκλάδων και του Νοτίου Αιγαίου.

Αξίζει να σημειωθεί πως, το δίκτυο “Aegean Cuisine” είναι ένας από τους μεγάλους χορηγούς της Συριανής ομάδας, οι αθλητές της οποίας, έχουν χαρίσει μεγάλες στιγμές στο νησί με τις ξεχωριστές νίκες τους και συνεχίζουν να την διαφημίζουν με τις συνεχείς διακρίσεις στους μέσα στα γήπεδα.

Μετά το πέρας των προβολών, οι αθλητές έλαβαν δώρα ενώ άκουσαν τον ύμνο της ομάδας που όπως τόνισε ο κ. Ρούσσος θα συνοδεύει την ομάδα στο εξής, σε όλους τους αγώνες της.

Οι αθλητές συνοδευόμενοι από τους προπονητές τους αναχώρησαν για την προετοιμασία τους για τον αποψινό αγώνα με την ομάδα της Ορεστιάδας.