Έχασε τον προσανατολισμό του εξαιτίας της κακοκαιρίας και έπεσε στη θάλασσα

Λαχτάρα για οδηγό αυτοκινήτου στο λιμάνι της Πάρου

  • Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2016 - 23:46
  • /   Eνημέρωση: 4 Ιαν. 2016 - 15:22

Αναστάτωση προκλήθηκε το βράδυ της Κυριακής στο λιμάνι της Παροικιάς στην Πάρο, όταν αυτοκίνητο έπεσε στη θάλασσα, κατά την πρόσδεση του Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου «ΑΡΤΕΜΙΣ».

Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 20:00, με τις πρώτες πληροφορίες να θέλουν τον οδηγό να χάνει τον προσανατολισμό του εξαιτίας της καταρρακτώδους βροχόπτωσης, η οποία καθιστούσε αδύνατη την ορατότητα στο δρόμο. Σημειώνεται ότι το αυτοκίνητο βρισκόταν στο λιμάνι, προκειμένου να επιβιβαστεί στο πλοίο.

Άμεση ήταν η κινητοποίηση για τη διάσωση του οδηγού, ο οποίος χαίρει άκρας υγείας. Αναμένεται σχετική ανακοίνωση από το Λιμενικό Σώμα.

Δύο ήταν τελικά οι επιβάτες του αυτοκινήτου που έπεσε στη θάλασσα (μία γυναίκα, ένας άνδρας). Και οι δύο είναι καλά στην υγεία τους. Ο πρώτος που βρέθηκε κοντά και ενημέρωσε ήταν ο καβοδέτης Σωτήρης Δαφερέρας, ο οποίος και φώναξε να ανοίξουν τα παράθυρα του αυτοκινήτου. Σύμφωνα με το Σ. Δαφερέρα, ο οδηγός ήταν πολύ ψύχραιμος και βοήθησε και αυτός με τη σειρά του. Οι δύο επιβάτες του οχήματος με τη βοήθεια ανδρών του λιμενικού σώματος οδηγήθηκαν στη συνέχεια στο Κ.Υ. Πάρου.

Πηγή: fileleutheros.net