Ενημέρωση επιβατικού κοινού για το απαγορευτικό απόπλου

  • Σάββατο, 6 Φεβρουαρίου, 2016 - 12:40
  • /   Eνημέρωση: 6 Φεβ. 2016 - 20:35

Μετά τις 6 το απόγευμα του Σαββάτου (6 Φεβρουαρίου) αναμένεται ότι θα λήξει το απαγορευτικό, καθώς εξαιτίας της έντονης κακοκαιρίας δεν επετράπη η εκτέλεση των ακτοπλοϊκών δρομολογίων μετά την αναστολή της απεργίας των ναυτεργατών.
Σύμφωνα με έγκυρη ενημέρωση μέχρι στιγμής, τα πλοία "Άρτεμις" και "Νήσος Μύκονος" θα πραγματοποιήσουν τα δρομολόγιά τους μετά τη λήξη του απαγορευτικού από Λαύριο και Πειραιά αντίστοιχα, με προορισμό λιμάνια των Κυκλάδων, ενώ από την Κυριακή η εκτέλεση των ακτοπλοϊκών δρομολογίων θα επανέλθει στο γνωστό πρόγραμμα των εταιρειών.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως, για τα αποψινά δρομολόγια των πλοίων "Άρτεμις" και "Νήσος Μύκονος" οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνούν για την ενημέρωσή τους με τα πρακτορεία ή τα κατά τόπους Λιμεναρχεία ενώ να τονισθεί πως, για τις τροποποιήσεις και τα ανεκτέλεστα δρομολόγια της Blue Star Ferries, η εταιρεία είχε προβεί στην έγκαιρη ενημέρωση του επιβατικού κοινού της μέσω της ιστοσελίδας της.

(17:30) Μετά από έκτακτο δελτίο Θυελλωδών Ανέμων που εξέδωσε η ΕΜΥ, δόθηκε παράταση στο απαγορευτικό απόπλου των πλοίων μέχρι τις 19:00.

(20:30) Λήξη απαγορευτικού απόπλου.Αναχώρησε στις 20:00 το πλοίο Άρτεμις από το λιμάνι του Λαυρίου.Στις 21:00 αναμένεται η αναχώρηση του πλοίου Νήσος Μύκονος από το λιμάνι του Πειραιά.

Ετικέτες: