Κατάλληλο κι ασφαλές γήπεδο καλαθοσφαίρισης για τους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Ποσειδωνίας

Διορθώθηκαν οι αστοχίες

Σε εξέλιξη βρίσκονταν έως χθες οι εργασίες διόρθωσης κι αποκατάστασης των αστοχιών του έργου διαμόρφωσης του γηπέδου καλαθοσφαίρισης στο Δημοτικό Σχολείο Ποσειδωνίας προκειμένου στο εξής, οι μαθητές να απολαμβάνουν με ασφάλεια και απρόσκοπτα το παιχνίδι τους σε αυτό.

Πρόκειται για ένα έργο που είχε υλοποιηθεί και ολοκληρωθεί προ διετίας και συγκεκριμένα εντός του 2014, το οποίο στη συνέχεια “γέννησε” προβλήματα με αποτέλεσμα να μην μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τα παιδιά για τις ανάγκες άθλησής τους.

Σήμερα και κατόπιν αναγνώρισης των διάφορων προβλημάτων εκ μέρους και του εργολάβου, οι διαπιστωθείσες αστοχίες στην επιφάνεια του γηπέδου διορθώθηκαν συνολικά με ευθύνη του, με το Δημοτικό Σχολείο Ποσειδωνίας να έχει επιτέλους στη διάθεσή του, τον απαραίτητο χώρο άθλησης για τους μαθητές που φοιτούν σε αυτό.

Αξίζει να σημειωθεί πως, το φωτογραφικό υλικό που λήφθηκε χθες από τον χώρο του γηπέδου καλαθοσφαίρισης αποδεικνύει πως άμεσα θα δοθεί στη διάθεση των μαθητών, αφού απέμενε η ολοκλήρωση μικρών μόνο λεπτομερειών.