Παραμένουν στη “στέγη” τους τα μέλη της Ένωσης Φορτοεκφορτωτών λιμένα και ξηράς Ερμούπολης με απόφαση του Λιμενικού Ταμείου Σύρου

Εκ νέου παραχώρηση και συντήρηση

Στη συντήρηση του “γραφείου” τους προχώρησαν τα μέλη της Ένωσης Φορτοεκφορτωτών λιμένα και ξηράς Σύρου, στο κτίριο όπου και στεγάζουν τη λειτουργία τους, ενημερώνοντας το Λιμενικό Ταμείο Σύρου, το ΔΣ του οποίου αποφάσισε ομόφωνα την συνέχιση της παραχώρησής του, κατά την πρόσφατη συνεδρίασή του.

Έναντι χαμηλού αντιτίμου, το ύψος του οποίου ανέρχεται σε 100 ευρώ, τα μέλη θα εξακολουθήσουν να χρησιμοποιούν τον συγκεκριμένο μικρό χώρο στη θέση της ζυγοπλάστιγγας στο Καρνάγιο, έως και τον Δεκέμβριο του 2017.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που έκανε χθες ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Σύρου, Δημήτρης Κοσμάς, οι ίδιοι από την Ένωση Φορτοεκφορτωτών προχώρησαν και στην υλοποίηση αρκετών εργασιών συντήρησης του κτιρίου όπως του ελαιοχρωματισμού του, καθώς ήταν απαραίτητο το φρεσκάρισμά του. Με επιμέλεια, πλέον, η όψη του κτιρίου ανανεώθηκε, ενώ πρέπει να τονισθεί πως, φθορές παραμένουν μόνον στην πόρτα εισόδου καθώς και στα κουφώματά του, οι οποίες ωστόσο είναι ήπιες.