Επίσκεψη του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Σύρου στην αγορά της Ερμούπολης

«Το 2017 να είναι πιο παραγωγικό για τη Σύρα μας»

Την επίσκεψή του στην αγορά της Ερμούπολης συνέχισε χθες το μεσημέρι ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β’, μοιράζοντας ευχές και πρωτοχρονιάτικα «φλουριά» σε επιχειρηματίες και καταναλωτές.

«Παρότι φέτος, ο καιρός μας έχει δυσκολέψει λιγάκι, χαίρομαι πολύ που επισκεπτόμαστε ξανά την αγορά μας για να ευχηθούμε χρόνια πολλά στον κόσμο» δήλωσε στην «Κοινή Γνώμη», υπογραμμίζοντας πως στόχος της εθιμοτυπικής αυτής επίσκεψης είναι η ανάδειξη και εμψύχωση των τοπικών επιχειρήσεων που δεν έχουν σε τίποτα να ζηλέψουν από τις επιχειρήσεις των μεγάλων πόλεων.

«Ευχόμαστε οι εργασίες των ανθρώπων να έχουν μια βελτίωση, καθώς τα χρόνια που διανύουμε είναι δύσκολα για όλους μας. Η τοπική κοινωνία έχει χρέος να αγκαλιάζει και να υποστηρίζει την αγορά μας, η οποία είναι πράγματι και αξιοπαρατήρητη και προσφέρει τα πάντα στον κάθε ενδιαφερόμενο» ανέφερε χαρακτηριστικά με την ευχή το νέο έτος να μας γεμίσει με περισσότερη δύναμη για να ξεπερνάμε τις δυσκολίες που συναντάμε στο δρόμο μας. «Εύχομαι η χάρις του Θεού να μας βοηθήσει σε αυτό, να μας στηρίξει και ο νέος χρόνος να είναι ειρηνικός για την πατρίδα μας, διότι δυστυχώς συμβαίνουν πολλά στη γειτονιά μας. Το 2017 να είναι για όλους τους ανθρώπους και ιδιαίτερα για τη Σύρα μας, πιο παραγωγικός και με περισσότερη ανάπτυξη για να καταπολεμηθεί και η κακορίζικη ανεργία», κατέληξε ο Σεβασμιώτατος, ο οποίος διέκοψε για δεύτερη φορά την επίσκεψή του, λόγω της καταρρακτώδους βροχής.

 

.