Ανεκπλήρωτο αίτημα

Στο 2017 μεταφέρεται το αίτημα της Δημοτικής Κοινότητας Ερμούπολης περί ασφαλτόστρωσης δρόμων στις περιοχές του Δηλίου, των Πευκακίων καθώς και στο Βροντάδο στην οδό Ανδρέα Κάργα, καθώς κατά το περασμένο έτος δεν δόθηκε “απάντηση” στα προβλήματα των συγκεκριμένων δρόμων.

Τεράστιες λακκούβες, αποκόλληση τμημάτων από την επιφάνεια του οδοστρώματος, καθώς επίσης αποσπασματικά “μπαλώματα” σε τεράστια κενά που παρουσίαζε η επιφάνεια των κεντρικών δρόμων έχουν συνθέσει μία επικίνδυνη κατάσταση για τους διερχόμενους οδηγούς, με τον βαθμό πρόκλησης ατυχήματος να αυξάνεται εξαιτίας της σταδιακής “επιδείνωσης” της υφιστάμενης κατάστασης.

Αν και οι συγκεκριμένες ανάγκες ήταν καταγεγραμμένες από το περασμένο έτος εκ μέρους της Δημοτικής Κοινότητας Ερμούπολης και των μελών της, ωστόσο, ο όγκος εργασιών των αρμόδιων υπαλλήλων, καθώς και οι προτεραιότητες της Τεχνικής Υπηρεσίας, άφησαν ανεκπλήρωτο το αίτημα.

Δεδομένης της κατάστασης που αποτυπώνεται στο φωτογραφικό υλικό, χρήσιμο είναι να προωθηθούν σχετικές εργασίες για την επούλωση – τουλάχιστον – των άμεσων αναγκών.