Ερασιτεχνικός Αλιευτικός Όμιλος «Η Φάμπρικα»

«Αλίευσαν» ευχές για το 2017

  • Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου, 2017 - 06:25

Τα μέλη, τους φίλους του, αλλά και όλους όσοι συμβάλλουν καθοριστικά με την προσφορά και τη συμμετοχή τους στην επιτυχία των ετήσια δράσεών του, ευχαρίστησε χθες το απόγευμα ο Ερασιτεχνικός Αλιευτικός Όμιλος «Η Φάμπρικα», στο πλαίσιο της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο καφέ – εστιατόριο «Γιωσηφάκι» στην παραλία της Βάρης, παρουσία του αντιπροέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Βάρης Ιωσήφ Ρούσσου, του Λιμενάρχη Σύρου Ιάκωβου Γκύζη, της προέδρου του Συλλόγου Στερεοελλαδιτών Σύρου Μαργαρίτας Κούτρα και εκπροσώπου του Ομίλου Φουσκωτών και Ταχυπλόων Σκαφών Σύρου.

Πλειάδα φίλων και υποστηρικτών

Στον σύντομο χαιρετισμό του, ο πρόεδρος του Ερασιτεχνικού Αλιευτικού Ομίλου «Φάμπρικα» Ραφαήλ Στεφάνου απηύθυνε θερμές ευχαριστίες στον κόσμο της Σύρου που για μία ακόμη φορά ανταποκρίθηκε στο σύνολο των δραστηριοτήτων που πραγματοποιήθηκαν την προηγούμενη χρονιά.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Στεφάνου αναφέρθηκε στον καθιερωμένο εορτασμό του Αγίου Νικολάου, αλλά και στον παιδικό διαγωνισμό ψαρέματος στο λιμανάκι της Φάμπρικας, που διοργανώνεται την καλοκαιρινή περίοδο με μεγάλη επιτυχία. Δεν παρέλειψε ωστόσο να ευχαριστήσει και τις τοπικές επιχειρήσεις του νησιού για τις γενναιόδωρες προσφορές τους, μία εκ των οποίων ήταν και η τοποθέτηση αλουμινένιας πόρτας στην έδρα τους στη Φάμπρικα.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν νόστιμες πίτες και χταπόδια που αλίευσαν μέλη του Ομίλου. Το φλουρί της πίτας, μια δωροεπιταγή αξίας 50 ευρώ, κέρδισε ο αντιπρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Βάρης κ. Ρούσσος, ο οποίος την παραχώρησε στον Όμιλο για την κάλυψη μέρους των εξόδων του ετήσιου παιδικού διαγωνισμού ψαρέματος.