Παρέμβαση μέλους της μείζονος αντιπολίτευσης για την κάκιστη κατάσταση στάσης στην περιοχή του Βροντάδου

Συντήρηση για την ασφαλή αναμονή

Με το βλέμμα στραμμένο στην καθημερινή εξυπηρέτηση των δημοτών παραμένει ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης, Πέτρος Μώτος προχωρώντας σε παρεμβάσεις που υπενθυμίζουν τις ανοικτές ανάγκες πολλών γειτονιών.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η ερώτηση που ο ίδιος έθεσε στην πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου σχετικά με την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η στάση αναμονής των επιβατών των min bus σε κεντρικό σημείο του δρόμου, που εξυπηρετεί την περιοχή του Βροντάδου. Σύμφωνα με όσα επεσήμανε, αλλά κι επιβεβαιώνονται από το φωτογραφικό υλικό, πρόκειται για μία στάση που “απαιτεί” εργασίες συντήρησης καθώς, παρατηρείται αποκόλληση σοβάδων τόσο στις επιφάνειες των τοίχων, όσο και στην μικρής έκτασης οροφή της, με αποτέλεσμα να έχουν φανεί τα σίδερα που συγκρατούν το σκυρόδεμα.

Ο ίδιος, παρατηρώντας τη σταδιακή “κατάρρευση” της στάσης επί του κεντρικού δρόμου, η οποία εξυπηρετεί τους επιβάτες των mini bus, κυρίως δε, κατά τη χειμερινή περίοδο, οπότε και εκδηλώνονται βροχοπτώσεις, υπήρξε κατηγορηματικός ως προς την ανάγκη συντήρησης της στάσης, με σκοπό την ασφαλή αναμονή των πολιτών.

Ετικέτες: