Στις 6 Μαΐου η εκδήλωση "Deree visits Syros"

Ανοιχτή ενημερωτική εκδήλωση από το Deree στη Σύρο

  • Δευτέρα, 24 Απριλίου, 2017 - 12:30

Το Deree – The American College of Greece επισκέπτεται τη Σύρο και προσκαλεί μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς σε μια ανοιχτή ενημερωτική εκδήλωση, όπου θα παρουσιαστούν τα ακαδημαϊκά προγράμματά του, τα προγράμματα υποτροφιών και οικονομικής στήριξης αλλά και οι μοναδικές ευκαιρίες που προσφέρει στους φοιτητές του ώστε να θέσουν τις σωστές βάσεις για την επαγγελματική τους σταδιοδρομία.

Η εκδήλωση Deree visits Syros θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Μαΐου, στις 18:00 στο Πνευματικό Κέντρο Ερμούπολης, Πλατεία Μιαούλη, στην Ερμούπολη. Σύμβουλοι εγγραφών του Deree, καθηγητές, φοιτητές και απόφοιτοι θα είναι στη διάθεση όλων των ενδιαφερομένων, ώστε να συζητήσουν εκτενέστερα για τις διαφορετικές πτυχές των σπουδών στο Deree:

Τα 27 σύγχρονα ακαδημαϊκά προγράμματα που καλύπτουν πλήθος πεδίων, όπως: ναυτιλιακά, τουρισμός, επικοινωνία, ψυχολογία, πληροφορική και σχεδιασμός δικτύων, περιβαλλοντικές επιστήμες, γραφιστική, διοίκηση επιχειρήσεων, μάρκετινγκ, κ.λπ.
Τις υποτροφίες και τα προγράμματα οικονομικής στήριξης ύψους 3,5 εκατ. ευρώ για το 2016-17. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι κάθε μαθητής με βαθμό Απολυτηρίου πάνω από 17 δικαιούται υποτροφία.
Τις ευκαιρίες για σπουδές στο εξωτερικό (Study Abroad) και πρακτική άσκηση στην Ελλάδα και το εξωτερικό, σε συνεργασία με κορυφαία πανεπιστήμια και εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ευρώπη, την Ασία και την Αμερική.
Τη δυνατότητα σπουδών στο Deree παράλληλα με τα ελληνικά ΑΕΙ/ΑΤΕΙ για ένα ακόμη πτυχίο ή μία υπο-ειδίκευση (ένα πρόγραμμα 6-7 μαθημάτων συγκεκριμένου πεδίου).
Την πολύπλευρη εκπαίδευση μέσα από τους ομίλους, τις ακαδημαϊκές κοινότητες, τον αθλητισμό, τον εθελοντισμό και την ενασχόληση με τη φοιτητική κοινότητα, που αποτελούν βασικά στοιχεία της συνολικής εμπειρίας σπουδών στο Deree.
Το διεθνές περιβάλλον σπουδών με φοιτητές από περισσότερες από 50 χώρες που διδάσκονται σύμφωνα με το, παγκοσμίως αναγνωρισμένο, αμερικανικό μοντέλο σπουδών, ένα σύστημα που αναπτύσσει την κριτική σκέψη και την προσωπικότητα κάθε φοιτητή.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή προς όλους τους ενδιαφερόμενους, οι οποίοι καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή μέσα από την ακόλουθη ιστοσελίδα (www.acg.edu/syros).

 

 

Σχετικά αρχεία: