Δελτίο Τύπου Συλλόγου Μοτοσυκλετιστών Σύρου

Ο Σύλλογος Μοτοσυκλετιστών Σύρου στον Ι.Ν. Μεταστάσεως της Θεοτόκου

  • Σάββατο, 29 Απριλίου, 2017 - 20:55

Την Κυριακή 23 Απριλίου μέλη του Συλλόγου Μοτοσυκλετιστών Σύρου (ΜΟ.ΣΥ.Σ.) παρευρέθηκαν στην Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Μεταστάσεως της Θεοτόκου στο Μάννα, μετά το πέρας της οποίας πραγματοποιήθηκε επιμνημόσυνη δέηση από τον Καθολικό Επίσκοπο κ. Στεφάνου Πέτρο και τον εφημέριο της Ενορίας Μάννα Πατέρα Βουτσίνο Αντώνιο, προς τιμήν του Πατέρα Δαλέζιου Τζώρτζη (1933-1992) ο οποίος έφυγε από την ζωή, θύμα τροχαίου, στις 20 Απριλίου 1992.

Τα μέλη του ΔΣ άφησαν λίγα λουλούδια στην προτομή του Πατέρα Δαλέζιου Τζώρτζη πηγή έμπνευσης για το λογότυπο του συλλόγου μας και παρέδωσαν στους παρευρισκομένους συγγενείς του ένα αναμνηστικό.

Μετά την ολοκλήρωση της δέησης τόσο οι συγγενείς αλλά και οι σεβαστοί Πατέρες εκδήλωσαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την λέσχη και τις δράσεις της.

Στο τέλος αντιπροσωπεία του συλλόγου αναχώρησε για το σημείο στο οποίο σκοτώθηκε ο Πατέρας Δαλέζιος Τζώρτζης και άφησε μερικά λουλούδια.

Ευχαριστούμε θερμά την Καθολική Επισκοπή Σύρου για τις πολύτιμες πληροφορίες που μας παραχώρησαν και ιδιαίτερα τον Καθολικό Επίσκοπο κ. Στεφάνου Πέτρο για την παρουσία του εκεί στην ιδιαίτερη για εμάς περίσταση.