Ανεύρεση πτώματος ανοιχτά της Μήλου

“Έπλεε” στη θάλασσα

Νεκρός εντοπίστηκε ένας άνδρας ηλικίας περίπου 40 - 45 ετών στη θαλάσσια περιοχή της Μήλου από κυβερνήτη ενός ιστιοφόρου σκάφους προχθές το πρωί.

Οι αιτίες του θανάτου του άτυχου άνδρα, ερευνώνται καθώς έχει παραγγελθεί νεκροψία – νεκροτομή ενώ διενεργείται προανάκριση και από τη Λιμενική Αρχή Μήλου.

Εντοπίστηκε τυχαία

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της Λιμενικής Αρχής, το μεσημέρι της Κυριακής, το Λιμεναρχείο Μήλου ενημερώθηκε από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Αρχηγείου Λ.Σ., πως “στη θαλάσσια περιοχή 5,3 ν.μ. νοτιοδυτικά της Αντίμηλου, ο κυβερνήτης του ιστιοφόρου σκάφους “CAPTAINGINGER” σημαίας Μεγάλης Βρετανίας εντόπισε πτώμα το οποίο έπλεε στη θάλασσα. Άμεσα στο σημείο έσπευσε το αλιευτικό σκάφος “ΚΑΠΕΤΑΝ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ” Ν. Μήλου 28 με επιβαίνοντες στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, οι οποίοι περισυνέλεξαν το πτώμα και το μετέφεραν στο λιμάνι του Αδάμαντα Μήλου”.

Στη συνέχεια, η σορός του άνδρα μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Μήλου όπου και διενεργήθηκε εξέταση του πτώματος από την οποία προέκυψαν ότι πρόκειται για πτώμα άνδρα, ύψους 1,80, βάρους και 80 κιλών περίπου, ηλικίας 40-45 ετών, ο οποίος φορούσε φανελάκι και εσώρουχο σκούρου χρώματος. Πιθανή αιτία για το θάνατο του άνδρα είναι ο πνιγμός. Ωστόσο, διενεργείται προανάκριση από τη Λιμενική Αρχή Μήλου ενώ παραγγέλθηκε νεκροψία και νεκροτομή.

Ετικέτες: