Συλλήψεις στη Μύκονο

Παράνομες κατασκευές και ναρκωτικά

Σε δύο νέες συλλήψεις προχώρησαν οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Μυκόνου τις προηγούμενες ημέρες στο πλαίσιο τακτικών αστυνομικών ελέγχων που πραγματοποιούν.

Παράνομη λειτουργία μπαρ

Ειδικότερα, πριν από τέσσερις ημέρες το απόγευμα, συνελήφθη ένας 22χρονος ημεδαπός καθώς διαπιστώθηκε ότι ως υπεύθυνος καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος (εστιατόριο) είχε προβεί στην κατασκευή μίας ξύλινης εξέδρας χωρίς να έχει πάρει τις απαραίτητες αδειοδοτήσεις από την αρμόδια Αρχή. Αξίζει να σημειωθεί πως, η εξέδρα ήταν κατασκευασμένη σε τμήμα του αιγιαλού. Επίσης, ο ίδιος λειτουργούσε παράνομα μπαρ. Ωστόσο, ο ιδιοκτήτης, ο οποίος απουσίαζε από το κατάστημα αναζητείται ενώ σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία.

Μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης

Επιπρόσθετα, την ίδια ημέρα, βραδινές ώρες, συνελήφθη στο νησί ένας 28χρονος ημεδαπός που είχε στην κατοχή του ναρκωτικές ουσίες. Συγκεκριμένα, από σχετικό έλεγχο οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως είχε ένα τσιγαριλίκι και δύο αυτοσχέδιες πλαστικές συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους εννέα γραμμαρίων.