Σύλληψη δύο αλλοδαπών στο νέο λιμάνι Μυκόνου

“Μπάλες” κοκαΐνης βάρους 207,61 γραμμαρίων

Στη σύλληψη δύο νεαρών αλλοδαπών προχώρησαν οι άνδρες του Λιμεναρχείου Μυκόνου καθώς μετά από σχετικό έλεγχο εντόπισαν τρεις αυτοσχέδιες νάυλον “μπάλες” κοκαΐνης στις αποσκευές των συλληφθέντων.

Επιμελώς κρυμμένα

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η σύλληψη πραγματοποιήθηκε λίγο μετά τις δώδεκα το μεσημέρι κατά τη διάρκεια της αποβίβασης των δύο νεαρών συλληφθέντων από το πλοίο Νήσος Μύκονος στον Τούρλο Μυκόνου. Πρόκειται για έναν άντρα 23 ετών και μία νεαρή 19 ετών, στις αποσκευές των οποίων και ειδικότερα μέσα σε τσάντα καλλυντικών βρέθηκαν οι τρεις νάυλον συσκευασίες με τις ναρκωτικές ουσίες. Μετά από διενέργεια σωματικής έρευνας κατασχέθηκαν 102,4, 51,76 και 53,45γραμμάρια μικτού βάρους κοκαΐνη, καθώς επίσης και τέσσερα κινητά τηλέφωνα. Επισημαίνεται πως ο νεαρός διέμενε παράνομα στη χώρα. Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Μυκόνου ενώ χθες το απόγευμα μετακινήθηκαν με πλοίο στη Σύρο προκειμένου να παρουσιαστούν ενώπιον της Εισαγγελικής Αρχής.

Αξίζει να αναφερθεί πάντως, πως, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της εφημερίδας κυρίως τους θερινούς μήνες τα περιστατικά των συλλήψεων για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών αυξάνονται. Υπενθυμίζεται πως πρόσφατα οι άνδρες της αστυνομίας προχώρησαν σε συλλήψεις για διακίνηση ακατέργαστης ινδικής κάνναβης καθώς και κοκκαΐνης σε σημαντικές ποσότητες στη Μύκονο.