Αστυνομικό δελτίο για Σύρο και Πάρο

Κλοπές σε πρατήριο υγρών καυσίμων και οικία

Αστυνομικές έρευνες διεξάγονται σε Σύρο και Πάρο μετά από καταγγελίες για κλοπές σε πρατήριο υγρών καυσίμων και οικία, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν πριν από τρεις ημέρες.

Οι άνδρες των Αστυνομικών Τμημάτων σύμφωνα με την αξιοποίηση πληροφοριών αναζητούν τους δράστες προκειμένου να προχωρήσουν στη σύλληψή τους.

Σύρος

Ειδικότερα, στη Σύρο στις 29 Νοεμβρίου βραδινές ώρες, καταγγέλθηκε στο Τμήμα Ασφάλειας Ερμούπολης ότι κατά τη διάρκεια της ίδιας ημέρας άγνωστος δράστης, χωρίς να γίνει αντιληπτός αφαίρεσε από γραφείο πρατηρίου υγρών καυσίμων μια τσάντα η οποία περιείχε χρήματα, καθώς όμως τραπεζικά και προσωπικά έγγραφα. Για τη συγκεκριμένη υπόθεση διεξάγεται σχετική έρευνα.

Πάρος

Επιπρόσθετα, μία ημέρα νωρίτερα, στις 28 Νοεμβρίου και συγκεκριμένα το μεσημέρι καταγγέλθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Πάρου ότι πρωινές ώρες της ίδιας ημέρας άγνωστος δράστης παραβίασε οικία ημεδαπού. Σημειώνεται πως ο ιδιοκτήτης απουσίαζε από την οικεία του τη στιγμή της κλοπής και ο δράστης κατάφερε να αφαιρέσει διάφορα κοσμήματα και χρήματα. Η έρευνα από την πλευρά της Αστυνομίας για τον εντοπισμό του δράστη βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ετικέτες: