Αστυνομικό δελτίο για Πάρο και Μύκονο

Έχασαν τη ζωή τους

  • Δευτέρα, 14 Απριλίου, 2014 - 06:10

Νεκρή βρέθηκε αλλοδαπή γυναίκα την περασμένη Παρασκευή στις 11:30 το πρωί σε δωμάτιο ξενοδοχείου στην Πάρο ενώ ξημερώματα Σαββάτου προκλήθηκε τροχαίο ατύχημα στη Μύκονο, το οποίο κόστισε τη ζωή σε μία 24χρονη.

Πάρος

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου εντόπισε τη νεαρή γυναίκα νεκρή μέσα στην μπανιέρα. Προκειμένου να διευκρινισθούν τα αίτια της πρόκλησης του θανάτου της, θα διενεργηθεί ιατροδικαστική εξέταση. Ωστόσο, ενδέχεται ο θάνατός της να ήταν αυτοκτονία καθώς ο χώρος και ειδικότερα οι πόρτες ήταν σφραγισμένες ενώ εντός του δωματίου υπήρχε και ένα αυτοσχέδιο μαγκάλι, οι αναθυμιάσεις του οποίου κατά πάσα πιθανότητα προκάλεσαν τον θάνατό της. Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση η νεκροψία της αλλοδαπής γυναίκας ήταν προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί χθες από ιατροδικαστή στη Σύρο, όπου και θα μεταφερόταν η σορός της.

Μύκονος

Όσον αφορά στο δεύτερο περιστατικό, μία ημέρα μετά, προχθές, Σάββατο στις 5:40 το πρωί, σημειώθηκε θανάσιμο δυστύχημα στο νησί της Μυκόνου. Ειδικότερα, στην επαρχιακή οδό Χώρας- Άνω Μεριάς ΙΧΕ αυτοκίνητο, που οδηγούσε 24χρονη Ελληνίδα, εξετράπη της πορείας του και αφού προσέκρουσε σε τοίχο ανετράπη με αποτέλεσμα τον ακαριαίο θάνατο της. Όσον αφορά στα αίτια και τις συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος διερευνώνται από το Αστυνομικό τμήμα Μυκόνου.

Το Σάββατο 12/11 στις 05.40 στη Μύκονο, επί της επαρχιακής οδού Χώρας-Άνω Μεράς, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 24χρονη ελληνίδα εξετράπη της πορείας του και αφού προσέκρουσε σε τοιχίο, ανετράπη με αποτέλεσα τον θανάσιμο τραυματισμό της νεαρής γυναίκας.

Τα αίτια και οι συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος διερευνώνται από το Αστυνομικό Τμήμα Μυκόνου.

Ετικέτες: