Συνελήφθη 37χρονος για κατοχή ναρκωτικών

Για κατοχή ναρκωτικών με σκοπό τη διακίνηση τους, συνελήφθη από αστυνομικούς του αστυνομικού σταθμού Σερίφου, τη Δευτέρα 21 Ιουλίου στη Σέριφο, ένας 37χρονος άνδρας.

Ειδικότερα, ο ελληνικής υπηκοότητας κάτοχος ναρκωτικών ουσιών, συνελήφθη μετά από έλεγχο που πραγματοποίησαν αστυνομικοί, στο πλαίσιο των προσπαθειών που καταβάλλει η Ελληνική Αστυνομία για την καταπολέμηση της διακίνησης των ναρκωτικών. Μετά την έρευνα που πραγματοποιήθηκε στον κατηγορούμενο βρέθηκαν στην κατοχή του δέκα αυτοσχέδιες πλαστικές συσκευασίες οι οποίες περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 41 γραμμαρίων, χρηματικό ποσό το οποίο ανερχόταν σε 30 ευρώ, καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα. Ενώ από την εξέλιξη της αστυνομικής έρευνας διαπιστώθηκε ότι ο δράστης διατηρούσε στην οικία όπου διέμενε επιπλέον ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 297 γραμμαρίων, μια ζυγαριά ακριβείας, εξήντα πέντε κενές πλαστικές συσκευασίες για συσκευασία ναρκωτικών και το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ, τα οποία κατασχέθηκαν αμέσως από τους άντρες της αστυνομίας.

Εις βάρος του συλληφθέντα σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα και μετά την κατάθεση του στον αστυνομικό σταθμό Σερίφου και την εξονυχιστική έρευνα των αστυνομικών θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σύρου, ο οποίος θα αποφανθεί για την πορεία της υπόθεσης.

Ετικέτες: