Προσάραξη βοηθητικής λέμβου στη Μύκονο

Στη βραχονησίδα ''ΛΑΖΑΡΟΝΗΣΙ'' η οποία βρίσκεται στην Ορνού Μυκόνου σημειώθηκε περιστατικό προσάραξης το οποίο έλαβε χώρα τις βραδυνές ώρες της Τρίτης. Αμέσως μετά το συμβάν ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Μυκόνου η οποία έσπευσε στο σημείο του συμβάντος με πλωτό περιπολικό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Παράλληλα στην ομώνυμη παραλία μετέβη περιπολικό όχημα όπου διαπιστώθηκε η προσάραξη της πνευστής βοηθητικής λέμβου του Θ/Γ ''ΝOMAD'' σημαίας Μάλτας καθώς και ο τραυματισμός ενός 27χρονου ο οποίος ήταν ο μοναδικός επιβαίνοντας.

Μόλις διαπιστώθηκε από την Λιμενική Αρχή Μυκόνου ότι ο 27χρονος άνδρας ήταν τραυματισμένος τον μετέφερε με ιδιωτικό σκάφος σε παρακείμενη προβλήτα της παραλίας Ορνού Μυκόνου από όπου διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα στο Κέντρο Υγείας του νησιού για την παροχή των πρώτων βοηθειών. Στη συνέχεια ο νεαρός άνδρας μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Αττικής όπου μέχρι τώρα παραμένει νοσηλευμένος, ενώ για την κατάσταση υγείας του δεν υπάρχει κάποια νεότερη ενημέρωση.

Σημειώνεται ότι για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση από το Λιμεναρχείο Μυκόνου ενώ από το περιστατικό σύμφωνα με επίσημες ανακοινώσεις της Λιμενικής αρχής δεν σημειώθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Ετικέτες: