Τροχαίο στη Βάρη με πρόσκρουση οχήματος σε στύλο

  • Δευτέρα, 25 Ιουλίου, 2016 - 09:14

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε σήμερα το πρωί στην περιοχή της Βάρης (θέση μαγγανοπήγαδο) και ειδικότερα σε σημείο που παρουσίαζε ιδιαίτερη κλίση όταν όχημα με δύο νεαρούς επιβαίνοντες εξετράπη της πορείας του - για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία – προσκρούοντας επάνω σε στύλο του ΟΤΕ.

Το όχημα που είχε κατεύθυνση από Ερμούπολη προς Βάρη καταστράφηκε σχεδόν ολοσχερώς καθώς μετά την πρόσκρουση στον στύλο, βρήκε “αντίσταση” και ακινητοποιήθηκε στο περιθώριο του οδοστρώματος με τις εκτεταμένες υλικές ζημιές να είναι ιδιαιτέρως εμφανείς. Σημαντικό υπήρξε το γεγονός πως, οι δύο επιβαίνοντες, οδηγός και συνεπιβάτιδα, μπόρεσαν και εξήλθαν μόνοι τους από το όχημα χωρίς να έχουν υποστεί σοβαρούς τραυματισμούς.

Άμεσα στο σημείο μόλις ειδοποιήθηκε έσπευσε η Αστυνομία για να καταγράψει το περιστατικό και να ακολουθηθεί η προβλεπόμενη διαδικασία ενώ αξίζει να σημειωθεί πως, δεδομένου ότι ο στύλος του ΟΤΕ “κόπηκε στα δύο” προκλήθηκε πρόβλημα σε τμήμα της περιοχής της Βάρης, για όσες οικίες βρίσκονται συνδεδεμένες κι εξυπηρετούνται από το συγκεκριμένο δίκτυο.

 

Ετικέτες: