Στον αγνοούμενο 67χρονο από το Κίνι ανήκει η σορός που εντοπίστηκε στη Σέριφο

Εντοπισμός και μεταφορά πτώματος από τη Σέριφο στη Σύρο

Στη μαρίνα του Καρνάγιου στη Σύρο μεταφέρθηκε λίγο μετά τις 7.30, από σκάφος του Λιμενικού Σώματος, το πτώμα ενός άνδρα, που εντοπίστηκε στη θαλάσσια περιοχή της Σερίφου και πιθανολογείται πως ανήκει στον 67χρονο άνδρα, που αγνοείτο από την Παρασκευή, από τα άτομα του συγγενικού του περιβάλλοντος, τα οποία την Κυριακή δήλωσαν την εξαφάνισή του.

Σύμφωνα με τα όσα είχαν αναφέρει, ο 67χρονος, κατά πάσα πιθανότητα είχε βγει στα ανοιχτά του όρμου του Κινίου, με τη Λιμενική Αρχή να ξεκινά τις έρευνες για τον εντοπισμό του σε ξηρά και θάλασσα.

Στο σημείο, όπου έφτασε το σκάφος του ΛΣ, παρών ήταν και ο αδελφός του αγνοουμένου, ενώ στη συνέχεια οι άμεσα ενδιαφερόμενοι θα μεταφερθούν στις εγκαταστάσεις του Λιμεναρχείου, προκειμένου να ακολουθήσει η διαδικασία της αναγνώρισης.

Το πρωί της Πέμπτης, επιβεβαιώθηκε επίσημα από τη Λιμενική Αρχή η ταύτιση της σορού με τον αγνοούμενο. Όπως αναφέρει στην ανακοινωσή της αναλυτικά:

"Ενημερώθηκε μεσημβρινές ώρες χθες, το Κέντρο Επιχειρήσεων του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., από τον Κυβερνήτη του Ε/Π – Ι/Φ “ΕΡΑΤΩ”, για τον εντοπισμό σορού άνδρα στη θαλάσσια περιοχή βόρεια της ν. Σερίφου.

Άμεσα απέπλευσε για την περιοχή ναυαγοσωστικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., το οποίο εντόπισε, περισυνέλεξε τη σορό και στη συνέχεια την μετέφερε στη Σύρο, όπου αναγνωρίστηκε και ανήκει σε 67χρονο ημεδαπό, ο οποίος αγνοείτο από την 12/08/2016.

Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Σύρου, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής."