Νεκρός 66χρονος συμπολίτης μας στο Βροντάδο

  • Κυριακή, 27 Νοεμβρίου, 2016 - 13:48

Ο θάνατος 66χρονου συμπολίτη μας διαπιστώθηκε σήμερα το πρωί, στην περιοχή του Βροντάδου και μάλιστα σε σοκάκι πλησίον της κατοικίας που διέμενε, όταν ο ίδιος εντοπίσθηκε από περιοίκους, οι οποίοι άμεσα κάλεσαν την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ.

Ειδικότερα, σήμερα το πρωί το Αστυνομικό Τμήμα Ερμούπολης πληροφορήθηκε από περιοίκους ότι βρέθηκε ένας άνθρωπος χωρίς τις αισθήσεις του έξω από την κατοικία που διέμενε στο Βροντάδο. Όπως προέκυψε, πρόκειται για έναν 66χρονο ο οποίος δεν είχε τις αισθήσεις του, γεγονός που προκάλεσε και την ενημέρωση του ΕΚΑΒ προκειμένου να μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου. Ωστόσο, ο 66χρονος διαπιστώθηκε πως ήταν νεκρός. Σύμφωνα με ασφαλή ενημέρωση, ο ίδιος, αντιμετώπιζε θέματα υγείας, ενώ συνήθιζε να καταναλώνει αλκοόλ. Ο θάνατός του, κατά πάσα πιθανότητα οφείλεται σε παθολογικά αίτια, ενώ έχει παραγγελθεί η ιατροδικαστική εξέταση.

Με βεβαιότητα μπορεί να αναφερθεί πως, ο θάνατός του δεν προήλθε από εγκληματική ενέργεια. Επιπλέον, τονίζεται πως, πρόκειται για έναν άνθρωπο που δεν είχε καταγωγή από τη Σύρο, ωστόσο ήταν γνωστός στην περιοχή του λόγω της καλοσύνης και της ευγένειάς του.

Ετικέτες: